Mennyi haver...

Pecs%C3%A9tek%20magyar%20term%C3%A9k2.pn Pecsétek védett márka2.png Pecs%C3%A9tek%20garancia2.png

Egyedi mesekönyveink sajnos ideiglenesen nem elérhetők. Reményeink szerint 2019 tavaszától újra rendelhetők lesznek.

Bővebb leírás

5 990 Ft

  • Fiú
  • Lány
  • Göndör
  • Egyenes

Ez is bejövős lehet Neked...

Bővebben a termékről

Személyre szóló mesekönyv, 2­-4 éves korig.

  • 21x21 cm méretű
  • 28 oldalas
  • keményborítású mesekönyv
  • 5 foglalkoztató oldallal

Gyártás: 10 munkanapon belül


Cseppke mesekönyvTökéletesen személyreszabott mesekönyv, amelyben a Te gyermeked lehet a főszereplő. Az egyedileg, magas minőségben legyártott mesekönyvet a megrendelés során megadott adatok alapján perszonalizáljuk, így a történet főszereplője úgy fog kinézni, mint a gyermeked, úgy hívják, mint a gyermeked, sőt, a mesében szereplő ház falát is az az utcanév és házszám díszíti, ahol Ti laktok, ezzel is erősítve a mese személyes jellegét. A könyv gyártását 10 munkanapon belül vállaljuk. 

Történet

Ebben a mesében a Cseppke állatkák játszani szeretnének a főhőssel, aki nem más, mint a Te gyermeked, ezért nem kis nehézségek árán, baráti összefogás segítségével lehívják őt a térre. A főhős, vagyis a gyermeked út közben egy csomó megszámlálni valóval találkozik, hiszen nemcsak rengeteg barátja van, hanem azoknak rengeteg praclija, farkincája és fülecskéje is. Mire végigveszitek a számokat egytől-­tízig, elérkeztek a mese végére, ahol az is kiderül, hogy jut-­e az állatkáknak elég süti, amit anyuci sütött délután.

Olvass még többet a termékről! 

vagy lapozz bele:

* Ennek a mesekönyvnek a megrendelésével hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat (neved, email címed, telefonszámod és lakcímed) a PrimeRate Kft. (nyomda) részére átadjuk a gördülékenyebb gyártási folyamat végett. Kérésedre a későbbiekben a PrimeRate Kft. törli adataidat a rendszeréből. (Erről részletesen olvashatsz az ÁSZF-ben idekattintva.)

Kérjük, add meg a következő adatokat, hogy a mese valóban a gyermekedről szóljon! Miután ez megtörtént, nyomj rá a "Mentés" gombra, majd a darabszám és a figura paramétereinek beállítása után ne felejtsd el a terméket a kosaradba tenni! A karakter változása "mágikus", vagyis amire rákattintasz, aszerint megváltozik.

Adatok pontosítása

Miután kitöltötted ne felejtsd el menteni!

loader

* Kötelező adat

Vélemények

Még senki nem írt véleményt a termékről.

Van már ilyen Cseppkéd? Írd meg róla a véleményed!

Mennyi haver...

Mennyi haver...

Egyedi mesekönyveink sajnos ideiglenesen nem elérhetők. Reményeink szerint 2019 tavaszától újra rendelhetők lesznek.

Akik ezt a terméket megvették, még ezeket is megvásárolták mellé:

Megtekintett termékek