Leszel a barátom?

Pecs%C3%A9tek%20magyar%20term%C3%A9k2.pn Pecsétek védett márka2.png Pecs%C3%A9tek%20garancia2.png

Egyedi mesekönyveink sajnos ideiglenesen nem elérhetők. Reményeink szerint 2019 tavaszától újra rendelhetők lesznek.

Bővebb leírás

5 990 Ft

  • Fiú
  • Lány
  • Göndör
  • Egyenes

Ez is bejövős lehet Neked...

Bővebben a termékről

Személyre szóló mesekönyv, 3-­6 éves gyerekeknek.

  • 21x21 cm méretű
  • 28 oldalas
  • keményborítású mesekönyv
  • 4 foglalkoztató oldallal

Gyártás: 10 munkanapon belülTökéletesen személyreszabott mesekönyv, amelyben a Te gyermeked lehet a főszereplő. Az egyedileg, magas minőségben legyártott mesekönyvet a megrendelés során megadott adatok alapján perszonalizáljuk, így a történet főszereplője úgy fog kinézni, mint a gyermeked, úgy hívják, mint a gyermeked, és a történet végén az ő kedvenc Cseppke figurája lesz a legjobb barátja. A könyv gyártását 10 munkanapon belül vállaljuk. 

Történet


Ebben a mesében a Cseppke állatkák mind-­mind azon mesterkednek, hogy a főhős, tehát a Te gyermeked őket válassza ki leges-­leges-legeslegjobb barátjának. Az állatkák "érveléséből" olyan hasznos információkat tudhatunk meg, minthogy egy zsiráf hátán nagyszerűen lehet csúszdázni, egy csiga bizony utolérhetetlen nyáloncsúszásban, vagy hogy csakis egy nyuszival az igazi nyuszi ül a fűbent játszani.
A történet végén persze csak egy állatka lehet a leges-­leges­-leges-­legjobb barát. "Meglepő módon" pont az, akit a gyermeked is választana magának, ha nem lenne ez a csodaszép mesekönyv meglepetés a számára.

Olvass még többet a termékről! 

vagy lapozz bele:

* Ennek a mesekönyvnek a megrendelésével hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat (neved, email címed, telefonszámod és lakcímed) a PrimeRate Kft. (nyomda) részére átadjuk a gördülékenyebb gyártási folyamat végett. Kérésedre a későbbiekben a PrimeRate Kft. törli adataidat a rendszeréből. (Erről részletesen olvashatsz az ÁSZF-ben idekattintva.)

Kérjük, add meg a következő adatokat, hogy a mese valóban a gyermekedről szóljon! Miután ez megtörtént, nyomj rá a "Mentés" gombra, majd a darabszám és a figura paramétereinek beállítása után ne felejtsd el a terméket a kosaradba tenni! A karakter változása "mágikus", vagyis amire rákattintasz, aszerint megváltozik.

Adatok pontosítása

Miután kitöltötted ne felejtsd el menteni!

loader

* Kötelező adat

Vélemények

Még senki nem írt véleményt a termékről.

Van már ilyen Cseppkéd? Írd meg róla a véleményed!

Leszel a barátom?

Leszel a barátom?

Egyedi mesekönyveink sajnos ideiglenesen nem elérhetők. Reményeink szerint 2019 tavaszától újra rendelhetők lesznek.

Akik ezt a terméket megvették, még ezeket is megvásárolták mellé:

Megtekintett termékek