GARANCIA ÉS KELLÉKSZAVATOSSÁG

Mi, a Cseppke márka megalkotói és munkatársai úgy a termékek, mint a kiszolgálás tekintetében a maximális minőségre törekszünk. Ám a tapasztalat azt mutatja, hogy minden igyekezetünk ellenére becsúszhatnak olyan gyártási hibák, amelyek a lehető legnagyobb körültekintés ellenére is elkerülhetik figyelmünket. Be-becsúszik egy-egy fránya patent, vagy beakadt cipzár, amelynek hibájáról sem a varrónők, sem mi nem szerzünk a gyártás és kiszolgálás alatt tudomást, így leginkább annak okoznak bosszúságot, akinek egyáltalán nem szeretnénk: Neked, a vevőnek. Ám természetesen azokat a hibákat, amik bizonyíthatóan a mi (vagy az anyag- és alkatrészgyártók) hibájából keletkeztek, a vásárlástól számított fél éven belül díjmentesen javítjuk, sőt, a termék oda-visszaszállítását is mi magunk álljuk. 

Számunkra ez a természetes, hiszen azzal, hogy a Cseppke mellett döntöttél, jogosan tartasz igényt a legmagasabb minőségre.

Az esetek többségében azonban szerencsére sikerül ezt a minőséget már szállításkor prezentálnunk. Így a termék, legyen az például pizsama vagy zsákocska, éjszakáról-éjszakára teszi a dolgát, tehát biztosítja az éjszaka nyugalmát. Mivel hálóruhára minden nap szükség van, a sűrű használat és mosás erősen igénybe veszi úgy az anyagot, mint az alkatrészeket. Így teljesen természetes, hogy ebből kifolyólag idővel elkopik a kamásli, elenged a varrás vagy elereszt egy patent, és az amúgy még szép állapotú hálózsák használhatatlanná válik. Pedig még lenne a családban olyan kisgyermek, aki szívesen aludna egy tesótól, unokatestvértől örökölt Cseppkében attól függetlenül, hogy használt. 

Az évek azt mutatták, hogy a Cseppke bírná még a strapát tovább is. Nem engedhetjük hát, hogy egy apró alkatrész használhatatlanná tegye. Mostantól bevezetjük hát webáruházunkban javítási szolgáltatásainkat, amelyekkel lejárt garanciájú, használt Cseppke termékeket javítunk meg és állítunk ezzel újra szolgálatba önköltségi áron.

MIK A JAVÍTÁS FELTÉTELEI?

- Az első feltétel, hogy megrendeld a szolgáltatást,

- a második, hogy kifizesd nekünk a javítás és a visszapostázás díját (természetesen személyes átvétel esetén a szállítási költség sem terhel Téged, ugyanakkor a javítási szolgáltatások ára Törzsvásárlói vagy egyéb kedvezménnyel nem csökkenthető)

- végül pedig, hogy eljuttasd hozzánk a hibás terméket.

Amint így cselekszel, mi megjavítjuk a zsákocskádat vagy pizsidet, és azonnal visszajuttatjuk Hozzád. Így a család még sokáig élvezheti a Cseppke termék áldásos hatását.

MILYEN JAVÍTÁSOKKAL TUDUNK SEGÍTENI?

        

Apróbb szakadások javítása
Sima kamáslicsere
Csúszásgátlós kamáslicsere
A következő alapkollekciós zsákokra vállalunk csúszásgátlós kamáslicserét: cica, kutya, madár. A többi alapkollekciós zsákot sajnos nem áll módunkban csúszásgátlós kamáslival ellátni.
Cipzárcsere
Hibás patent javítása
Kiszakadt patent javítása

HOL TALÁLOD A JAVÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOKAT A WEBSHOPBAN?
Ha idekattintasz, azonnal ott találod magad.