Pénzvisszafizetés és cseregarancia

Reklamáció, megrendelés visszavonás, elállás

A reklamáció menete

Amennyiben a küldemény kézbesítésekor a csomagoláson sérülést észlelsz, az átvételt jegyzőkönyv felvétele mellett megtagadhatod, és a Magyar Posta visszaszállítja azt.

Ha az átvételt követően derül ki, hogy nem azt a terméket kaptad vagy nem annyit, amennyit rendeltél, illetve ha az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás, kérjük egy levélben megírt indoklás kíséretében, a rendelési azonosító feltüntetésével küldd vissza a nem megfelelő terméket, és azt természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben a cserére valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat fizetjük vissza.

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed vagy problémád lenne cégünk működésével, a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre és oszd meg velünk.

A megrendelés visszavonása

Ha meggondoltad magad és szeretnéd lemondani a megrendelést, ezt telefonon vagy az info [kukac] cseppke [pont] hu címre írt email útján megteheted a megrendelést követő munkanap 11 óráig. A banki átutalással előre kifizetett összeget ez esetben 5 munkanapon belül visszautaljuk.

Visszaküldés csere vagy pénzvisszafizetés céljából

Rendelj bátran, biztosak vagyunk benne, hogy a választásoddal elégedett leszel. Ha mégsem, 14 naptári napon belül cserét kérhetsz, vagy elállhatsz a szerződéstől, ez esetben legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük az általad kifizetett összeget a visszaküldés szállítási költsége kivételével!

Azonban felhívjuk figyelmed, hogy elállási jogoddal az idevonatkozó rendelet értelmében nem élhetsz, ha a terméket kifejezetten a Te kérésedre, az Általad megadott adatok alapján gyártjuk le személyesen Neked. Tehát az elállási- és cserejog például a Cseppke Mesekönyvekre nem érvényes.

Ha csak egy-két bizonyos terméket szeretnél cserélni, kérjük egy kísérőlevélben írd meg nekünk , hogy mit mire szeretnél cserélni. Amennyiben a csereként megjelölt áru magasabb összegű, mint amit eredetileg rendeltél, akkor a különbözetet utalásos, vagy készpénzes formában el kell juttatnod hozzánk. Erről természetesen írásos formában értesítünk.
A visszaküldendő termékeket az átvételtől számított 14 napon belül add fel csomag küldeményként a címünkre.

Ha nem kértél cserét, 30 napon belül visszajuttatjuk neked a visszaküldött termékek árát. Ha kértél cserét, akkor annak beérkeztétől számítva 10 munkanapon belül gondoskodunk az új áru postázásáról.

Fontos:

Próbáld fel nyugodtan a babádra a termékeket, de a visszaküldésre fenntartott időszakban ne használjátok őket, mert csak teljesen új, hordatlan (és mosatlan), kifogástalan árut tudunk visszavenni!
Ne felejtsd el ajánlva feladni a terméket, és őrizd meg az igazoló szelvényt, mivel az elveszett küldeményekért nem tudunk felelősséget vállalni.
Minden esetben előre fizesd ki a visszaszállítás díját, mivel utánvéttel feladott küldeményt nem áll módunkban elfogadni.

A fentiekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.