1.        Ha a kicsid nem szereti a kamáslit…

  …Te viszont akkor lennél nyugodt, ha éjjel mégis takarva lenne a lábfeje, akkor egyszerűen fektesd le úgy, hogy nincs bezárva a kamásli, várd meg, amíg mély álomba szenderül, és akkor húzd a lábfejére!

 

 1.        Ahhoz, hogy a kamásli sokáig tartós legyen…
  …és ne kopjon el idő előtt, ébredés után a lehető leghamarabb nyisd ki, és dugd ki a kicsid lábát rajta. Annak ellenére, hogy a Cseppke tipegőhálózsák elsősorban éjszakai használatra lett tervezve, sok törpe imád a zsákban korzózni még délelőtt is, de ha minden nap a kamásliban tipeg, bizony hamar kikopik a zsák puha pamutból készült lábrésze.

 

 1.        Ha szeretnéd, hogy még gördülékenyebb legyen az altatás…
  legyen a Cseppke az esti rutin része! Határozd meg a fektetési „szertartás” egyes állomásainak sorrendjét, és oda illeszd be a Cseppke zsákocska felvételét is egy meghatározott pontra. Tanácsos ezt közvetlenül az esti mese elé vagy után betenni.

 

 1.        Ha a sűrű mosás ellenére nem szeretnéd, hogy a kicsid akár egyetlen éjszakára is hálózsák nélkül maradjon…

  …nyugodtan tedd a zsákocskát szárítógépbe! (Kivéve az I Love Nature termékeket.) Egyetlen dologra figyelj, hogy ne állíts be túl magas hőfokot, mert az erre érzékeny pamut bizony összemegy a túl melegben. (Figyelem! Szárítógép khasználatát az I Love Nature termékek esetében kifejezetten nem ajánljuk!)

 

 1.        Ahhoz, hogy a zsákocska ne „fáradjon el” idő előtt a mindennapos mosásban…
  …fordítsd ki minden alkalommal, mielőtt bedobod a mosógépbe! Hidd el, ez az egyetlen mozdulat látványosan segít megőrizni a zsákocska minőségét sokáig.

 

 1.        Ha szeretnéd a Cseppkéd megkímélni az állandó mosástól…
  …érdemes levenned a kicsidről még reggeli előtt. Sok hálózsák ugyanis nem is az éjszakai pisibalesetektől kerül a szennyesbe, sokkal inkább a kakaó, tea vagy lekvár a „bűnös”. Ha nem létkérdés a viselet a kicsid számára délelőtt, légy szemfüles, és kapd le róla a zsákocskát még azelőtt, hogy tálalnád a reggelit.

 

 1.        Ha gyermeked valamiért nem szeretné felvenni a Cseppke tipegőhálózsákot…
  …a legfontosabb, hogy ne haragudj rá. Adj időt neki, általában ez csak a dackorszak egy állomása. Ha szeretnéd elősegíteni, hogy szívesen felpróbálja a zsákocskát, kattints ide, és keresd meg és meséld el neki a zsákocskán szereplő minta meséjét! Hátha a mesén keresztül megszereti a zsákocskán szereplő állatot, így azután már szívesebben tölti vele az éjszakát is.

 

 1.        Eleged van abból, hogy nem találsz a Cseppke tipegőhálózsákhoz színben hozzáillő pizsamát?
  Kattints ide, és kukkantsd meg az általunk kínált pizsamákat!

 

 1.        Nem vagy biztos benne, hogy milyen aláöltöztetés kellene a tipegőhálózsák alá?
  Olvasd el ezt az írást, és nézd meg, mit javaslunk!

 

 1. Ha szeretnéd, hogy tuti jó legyen a zsákocska alváskor…
  …úgy próbáltasd fel a kicsiddel, hogy ráhúzod a lábára a kamáslit, és megkéred őt, hogy gugoljon le, feküdjön hasra és húzza maga alá a lábát! Tehát minden olyan pózt próbáljatok ki, amelyhez egy nagyobb ruhadarab ad csak kényelmes teret! 

 

+1 Tipp

Ha bizonytalan vagy a megrendelt méretben…
…semmiképp se mosd vagy öblítsd ki a zsákocskát felpróbálás előtt! Először nézzétek meg gyermekeddel, hogy tényleg jó-e a mérete, mert, ha nem, simán kicseréljük. Persze csak ha nem használt, így nincs sem mosva sem öblítve.