GY.I.K.

Milyen méretű tipegőhálózsákot rendeljek gyerekemnek?

Mi alapból azt javasoljuk, hogy a méreténél legalább egy mérettel nagyobb hálózsákot rendelj. Ez a méretkülönbség általában elegendő ahhoz, hogy ugyanaz a zsákocska kitartson egy egész szezonon át. A két méretnyi különbség már megosztó az anyukák körében: van, aki nagyon soknak tartja, van, akinél még ez a megoldás is működik.

 

Honnan tudom, hogy mekkora a gyermekem ruhamérete?

Hidd el, mi sem tudtuk kezdő anyukaként. A ruhaméret tulajdonképpen megegyezik a gyermeked magasságával, és 6 centiméterenként nő. Tehát a 86-os ruha egy 86 cm hosszú babának pont jó.

 

Számít-e a méretválasztásnál, hogy az én kicsim nagyon vékony?

Mivel a Cseppke tipegőhálózsákja eleve bővebb, mint egy hagyományos ruhadarab, így is, úgy is elveszik benne széltében a kicsi, mindegy, hogy vékonyabb vagy picit teltebb. A méretválasztásnál sokkal fontosabb adat a gyermek magassága.

 

Milyen vastagságú Cseppke tipegőhálózsákok kaphatók, és azok milyen anyagokból állnak?

Minta táblázat Cseppke

 

Milyen vastagságú Cseppke tipegőhálózsákot rendeljek?

Alapból természetesen azt ajánljuk, hogy télre télit, nyárra nyárit. Persze, a kérdés ennél sokkal árnyaltabb, hiszen létezik hosszú ujjú és belső pamutos téli zsák is. Tudjuk, hogy hülye válasz, hiszen mi is utáltuk, amikor ezzel a szöveggel nem adtak nekünk konkrét tanácsot, de mégis azt kell mondjuk: ezt Te tudhatod a leginkább. Egy mindig, akár télen is nagyon meleg szobába lehet, hogy elegendő a nyári zsákunk is. Azonban egy hűvös épületben bizony van, hogy nyáron is elkél a téli változat. Ha gyermeked nagyon fázós, akkor jól jöhet a hosszú ujjú zsákocska, azonban ha az is fontos, hogy a bőre ne érintkezzen műszálas anyaggal, akkor neki vagy a belső pamutos vagy a hosszú ujjú I Love Nature zsákocskát ajánljuk. No, most biztos, jól összezavartunk. Reméljük, azért segíteni is tudtunk.

Milyen fazonú Cseppke zsákok léteznek?

Ha a láb felől nézzük a zsákokat, akkor kaphatók nálunk:

kamáslis tipegőhálózsákok
babahálózsákok.

Ha a vállaknál kukkantunk rá a zsákokra, akkor a következők közül választhatsz:

ujjatlan hálózsákok
hosszú ujjú hálózsákok.

Ha pedig a cipzár elhelyezését vizsgáljuk, akkor ilyeneket találsz nálunk:

oldalt cipzáros
elöl cipzáros.

 

Milyen öltözéket adjak a hálózsák alá a kicsimre?

Természetesen pizsamát és ha kell, bodyt is. De persze a szoba hőfoka, az évszak, a gyermek izzadékonysága is befolyásolja a helyes választ erre a kérdésre. A honlapunkon idekattintva találsz egy írást, amelyben minden fontos szempontot összefoglaltunk és táblázatokkal is segítünk dönteni.

 

Mi a különbség a kamáslis és a más márkáknál kapható, „sima”, kamásli nélküli tipegőhálózsák között?

Óriási! Ezért is vagyunk roppant büszkék arra, hogy a kamáslit mi magunk találtuk ki a tipegőhálózsákokra. A kamásli ugyanis nagyon hasznos szerkezet, hiszen éjjel zoknivá alakítható, így alulról is melegíti a kicsi tappancsokat. De akkor is nagy segítség, ha nem szeretnéd ráhúzni gyermeked lábára, vagy épp ő nem engedi. Hiszen a kamásli a bokánál tartja a zsákocskát, és akkor sem hagyja felcsúszni a térdhajlatig, ha a kicsi alvás közben maga alá húzza a lábát. 

Ha szeretnéd látni fotókon is, hogy hogyan működik a kamásli, kattints ide, és görgess az írás legaljára!

 

Miért rendelik a legtöbben a kamáslis tipegőhálózsákot?

Mert akkor is sokkal praktikusabb viselet, ha egyébként éjszaka nem húzod a kamáslit a gyermeked lábára. A részletesebb választ lásd az előző kérdésnél!

 

Mi a különbség a Cseppke alapkollekciója és a Prémium zsákok között?

A Cseppke Prémiumkollekció egy következő szintre emeli az amúgy is magas Cseppke minőséget, de azért vannak kézzelfoghatóbb különbségek is.

  1. Az alapkollekció egyszínű, míg a Prémium kollekció csíkos zsákocskákból áll.
  2. A Prémium kollekció minden alapanyagát mi magunk terveztük egymáshoz és magunk is gyártatjuk. A csíkos anyagok színösszeállítása abszolút a mintához van tervezve, ezért vannak köztük olyan anyagok is, amelyek egyébként kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.
  3. A Prémium kollekció kamásliján csúszásgátló minta fokozza a zsákocska biztonságosságát.
  4. A Prémium kollekció bizonyos darabjain a zsákocska mintája csillogós.
  5. A Prémium kollekció ára az egyedi design, a saját gyártású alapanyagok, valamint a csúszásgátló minta miatt magasabb az alapkollekciós zsákocskák áránál.


Melyik zsákon van csúszásgátló?

A Cseppke Prémium kollekciós zsákok kamásliján található a mellrész mintájához illő csúszásgátló nyomat.

 

Miért nincs az alapkollekció zsákjain csúszásgátló?

Az alapkollekció tervezésekor még nem volt lehetőségünk megoldani a csúszásgátlót a kamáslin. Jelenleg pedig már azért nem látjuk el ezeket a zsákokat csúszásgátlóval, hogy a termékek árát továbbra is alacsonyan tudjuk tartani, ám a webshopunkon rendelhetsz vasalható csúszásgátlót az alapkollekciós zsákodra, így egy vasalóval Te magad is elláthatod vele a zsákocskát.

 

Mit tegyek, ha nincs olyan zsák készleten, amilyet szeretnék?

 

A Cseppke zsákok sokféle színben, mintában, vastagságban és méretben kaphatóak. Ehhez jókora raktárkészlet áll rendelkezésünkre. Ha mégis kifogynánk az épp Neked tetsző mintából, a termékoldalon felkínált lehetőségnél, a méret és vastagság beállítása után add meg e-mail címed, és értesítünk, amint újra elérhető lesz az áhított zsák.

 

Milyen módokon fizethetem ki a megrendelésem?

Megrendelésed összegét bankkártyás fizetéssel, banki előre utalással, a futárnál történő utánvétes fizetéssel vagy személyes átadás esetén, az átadáskor készpénzben is rendezheted.

 

Milyen szállítási/átvételi módok közül választhatok?

Megrendelésed kérheted házhoz szállítással, azonban átveheted FoxPost Csomagautomatában is, illetve személyesen tőlünk, az általunk megjelölt átvételi ponton.

 

Mi a teendő, ha rossz méretet rendeltem és szeretném kicserélni a terméket?

Amennyiben a terméket nem mostad és nem öblítetted ki, írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és mi megírjuk, hogy mi a csere menete.

 

Mit tegyek, ha Ti már elküldtétek a megrendelést, de a futártól még nem kaptam értesítést?

Ha gyanúsan sok ideig nem kapsz értesítést, kérjük, írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és utánanézünk, hogy merre jár a csomagod. 

 

Mit tegyek, ha minőségi problémám van valamelyik termékkel kapcsolatban?

Írj nekünk bátran az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, ha tudsz, küldj fotót is, és mi azonnal utánanézünk, hogy mit tehetünk.

 

Mit csináljak, ha nekem ugyan nagyon tetszik a termék, de a gyermekem nem hajlandó fölvenni?

Amennyiben nem volt mosva, öblítve vagy használva a termék, csupán próbálva (vagy rosszabb esetben az sem), írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és mi leírjuk, hogy mi az elállás menete.


 

Mitévő legyek, ha lepotyogott a patent vagy elromlott a zsákocska cipzárja?

Mindenképp írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és mi leírjuk, hogy mi a csere vagy javítás menete.

 

Meddig van jogom kicserélni a terméket és mi a feltétele?

Cserére a vásárlástól számított 14 naptári napon belül van lehetőséged, és az egyetlen feltétele, hogy nem lehet a termék használt (tehát sem mosott, sem öblített). Természetesen a csere során felmerülő értékkülönbözetet minden esetben rendezzük.

 

Meddig van jogom elállni a vásárlástól és mi a feltétele?

A vásárlástól az azt követő 14 naptári napon belül állhatsz el, ugyanúgy feltétele, hogy ne legyen használt a termék, mint a cserénél. Ezen felül még azt sem vagy köteles megmondani, hogy miért állsz el a vásárlástól.

 

Mit tegyek, ha szeretnék elállni a vásárlástól?

Írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és mi megírjuk, hogy mi az elállás menete.

 

Kiváltja-e a paplant a Cseppke hálózsák?

A Cseppke hálózsákjai nem paplanvastagságúak, hiszen a tipegőhálózsákok esetében nem lenne kényelmes egy paplanban totyogni a kicsinek. Vastagságukat tekintve a téli zsákok inkább egy melegebb takarónak felelnek meg. Azokban az időkben tehát, amikor röpködnek a mínuszok, igénylik, hogy rátakarjunk, viszont ha kitakarózik a kicsi, általában megóvják őt a megfázástól ilyenkor is.

 

Rá kell-e takarnom a zsákra vagy önmagában elég?

Ahogy azt az előző kérdésnél írtuk, a legnagyobb mínuszokban nem gondoljuk, hogy a Cseppke hálózsákjai biztos, hogy elegendő melegséget nyújtanak. A leghidegebb téli estéken mi magunk is rátakarunk a vastag zsákocskára. Azonban azt tapasztaltuk, hogy általában még ilyenkor is kellően megóvják a kicsit a megfázástól, ha esetleg kitakarózik.

 

Honnan tudhatom, hogy a gyerekem fázik a zsákban vagy éppen melege van, ha még nem tud beszélni?

Onnan állapíthatod meg, hogy elegendő-e a takarás vagy sem, hogy megérinted a nyakát hátul. Ha a tarkójánál izzad, akkor melege van, ha hideg, akkor fázik, ha meg nem tapasztalsz különösebbet, akkor pont jó. A Cseppke éjszakai viseleteinek, így a hálózsákok és pizsamák használatának első napjaiban érdemes így ellenőrizned, hogy a kicsid jól érzi-e magát az új ruhácskájában.

 

Hol talállak Benneteket azonnal?

E-mailen az info [kukac] cseppke [pont] hu címen, amit munkanapokon eléggé sűrűn ellenőrzünk, de hétvégén is többször rákukkantunk a levelezésünkre.

Emellett kevésbé hivatalos levelekkel megkereshetsz minket a Facebook vagy Instagram oldalunkon keresztül is.

Ha beszélni szeretnél munkatársunkkal, akkor csörgess meg minket a 06/30 760 3759-es számon!

 

Mikor jár a Törzsvásárlói kedvezmény?

Ezzel a kedvezménnyel akkor kedveskedünk Neked, ha már negyedjére vásárolsz nálunk. Három sikeres és összesen legalább 25 000 Ft értékű vásárlás után azonnal beállítjuk a vásárlói fiókodhoz a Törzsvásárlói kedvezményedet, így ezután már minden egyes vásárlásodból automatikusan levonódik 10% a termékek árából.

 

Mit tegyek, ha már járna nekem valamilyen kedvezmény, mégsem kaptam meg?

Kérjük, írj egy levelet nekünk az info [kukac] cseppke [pont] hu címre, és mi utánanézünk, hogy mi történhetett. Emellett természetesen visszatérítjük valamilyen formában a kedvezményed.

 

Visszaküldhetem-e a kimosott zsákot?

Erre természetesen módod van, de mi sajnos sem cserélni, sem visszavenni és elállásnak minősíteni ezt a gesztusod nem tudjuk, hanem visszaküldjük a zsákocskát, mert az már használtnak minősül. Akkor is, ha csak öblítve volt. Ezért kérjük, ne küldd vissza, mert így magadnak is és nekünk is megspórolsz egy fölöslegesen kifizetett postaköltséget.


 

Mit jelent az, hogy egy zsák "próbálva volt, de nem használva"?

A próbát és a használatot sajnos sok anyukánk összekeveri. Ha a kicsi próbából egy egész éjszakát eltölt benne, az bizony már használat. És sajnos, még az sem mondható, hogy a próbát a használattól a zsákban töltött idővel lehet megkülönböztetni, hiszen ha csupán 5 percet tölt a zsákban, de ezalatt térden szántja fel benne a konyha kövét, sajnos az is azt jelenti, hogy már használatba vette. Ebben a kérdésben abszolút a Te józan ítélőképességedet kell kérnünk: a próba az, amikor feladod a gyermekre a zsákot, a kamáslit is ráhúzod a lábára, és kipróbáljátok, hogy minden testhelyzetben (ülve, állva, a lábait felhúzva vagy kinyújtva) kényelmes-e neki a viselete. Miután ez eldőlt, azután pedig azonnal leveszitek a zsákot. Minden más zsákban töltött idő és tevékenység kívül esik a próba fogalmán és használatnak minősül, ami kizárja a csere vagy vásárlástól elállás lehetőségét.