Szállítás és fizetés

Szállítási módok

Négy lehetőség közül választhatsz:

1. GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

2. GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

3. Foxpost Csomagautomata

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át online rendelt termékeidet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Neked épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

4. Személyes átvétel

Budapest biztosítunk személyes átvételt. Mivel a személyes átadást leginkább segítségképpen vezettük be, és nem egy irodában, hanem az otthonunkban zajlik, ezért limitált időpontokban tudjuk átadni a termékeket, egy előre egyeztetett időpontban.

A III. kerület Ágoston utcában

  • előre egyeztetett időpontban

Az V. kerület Arany János utca 7. szám alatti Cseppkeségek Showroomban

  • nyitvatartási időben vehetőek át a rendelések, amint értesítésre került a vásárló, hogy a megrendelése átszállításra került az üzletbe. 

Szállítási határidők az egyes átvételi pontokra:

III. kerület Ágoston utcában és a Cseppkeségek Showroomban: a termék elkészültét (ha készleten van, akkor a megrendelést) követő 1-3 munkanap

Szállítási költségek

A szállítás (bruttó) díja:

  • GLS Futárszolgálattal: 1990 Ft
  • GLS csomagpont: 1490 Ft
  • Foxpost csomagautomata: 990 Ft
  • Személyes átvétel: ingyenes

A szállítás költsége hozzáadódik megrendelés végösszegéhez.

Választható fizetési módok

Megrendeléskor fizethetsz banki átutalással, bankkártyával vagy utánvéttel készpénzben a csomag átvételekor.

1. Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Tehát megrendelésed akkor fogadjuk el, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésed be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd föl a rendelésen szereplő neveddel együtt (ez leginkább akkor fontos, amikor más nevéről érkezik az átutalás, mint aki a megrendelést föladta).
Számlaszámunk: 11703044-20002011 (OTP Bank), számlatulajdonos: Cseppke Hungary Kft.

2. Utánvét

Rendeléskor kiválaszthatod azt is, hogy utánvéttel fizetsz.  Ebben az esetben átvételkor, készpénzben kell kiegyenlítened az áru/áruk értékét a futárnak, illetve a választott átvételi ponton. Az utánvétnem 300 Ft-os plusz költsége van. Csomagautomatás rendelés esetén az utánvét összegét bankkártyával tudod rendezni.

3. Bankkártyás fizetés

Rendelés leadása után közvetlenül átirányításra kerül az OTP Simple pay oldalára, ahol bankkártyád segítségével azonnal rendezheted a vásárlási és szállítási költségek összegét.

4. Készpénzes fizetés 

Személyes átvételnél kifizetheted készpénzben is a megrendelt termék(ek) árát munkatársunknak.

A Szállítási és Fizetési feltételekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.