HURRÁÁÁ! ISMÉT VALENTIN-NAP!!!

Mivel nem nagyon szívleljük a Valentin-napot, idén is elhatároztuk, hogy legalább Nektek, vásárlóinknak emlékezetessé tesszük, és az eddigi legnagyobb Cseppke kedvezménnyel lepünk meg Titeket.

2017. február 14-én ha egy termékkategórián belül kettő vagy több terméket rendelsz, 20%-kal kevesebbet kell fizetned értük.

Így például 20% olcsóbban rendelhetsz kettő vagy több hálózsákot is. A zsákocskáknak sem méretben, sem fazonban, sem színben nem kell megegyezniük, csak vastagságban:

a lényeg, hogy téli hálózsákok legyenek. (Igen, a hosszú ujjú és az extra belső pamutos is téli!)

Tehát itt a remek alkalom, hogy bevásárolj a jövő szezonra! Vagy ha ikreid vannak vagy több csemetéd van, akkor végre kedvezményesen tudsz vásárolni az összes lurkónak egyszerre! Akkor se keseredj el, ha egy gyermeked van és nincs szükséged több zsákra! Álljatok össze egy barátnőddel és rendeljetek együtt!

A jó hír, hogy az ajánlat minden kategóriában érvényes, így most kettő vagy több könyvet ugyanúgy érdemes rendelni, mert jóval olcsóbban lehet a tiéd, ahogy kettő vagy több garbósál és sapi is.

Az akcióban részt vevő termékkategóriák:

Felhívjuk a figyelmed azonban, hogy az ajánlatunk kizárólag Valentin-napon, tehát 2017. február 14. kedden 0 órától 24 óráig érvényes, és ha egy megrendelésben mondjuk 2 db téli hálózsák van, de csak egy könyv, az "egyedülálló" termékre nem vonatkozik a kedvezmény. Ugyanakkor, ha valamelyik kategórián belül három darab terméket rendelsz, természetesen mindhárom termék árából levonódik a kedvezmény, ettől válik az ajánlatunk mégis csak páratlanná.

A kedvezmény összegét még a megrendelés beküldése előtt, már a kosárban is láthatod. 

A kedvezmény egyéb kedvezményekkel, így a Törzsvásárlói kedvezménnyel és a Türelembónusszal nem összevonható.

Téli hálózsákokra és perszonalizált mesekönyvekre előrendelést is elfogadunk, azonban a sapikra, pizsikre, garbósálakra és babasálakra csak a készlet erejéig adhatsz le rendelést az akció keretében.

Őszintén reméljük, hogy Valentin-napi akciónk örömödre szolgál, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy házas, egy vagy két gyermekes, ikres vagy nagycsaládos vagy.

Szeretettel:

Cseppke csapat