Valentin-napi akció 2020.

Egy kicsit sajnáljuk, hogy Valentin-nap nem huszadikára esik. Sejted, hogy miért? Elárulom.
Mert akkor a dátum így lenne írandó: 2020.02.20. Ebben az esetben még frappánsabb lenne Valentin-napi akciónk is.

valentin nap web.png

Őszintén reméljük, hogy azért 2020.02.14-én is örülsz majd annak, hogy 20% kedvezménnyel vásárolhatsz webáruházunkban akkor, ha ugyanabból a típusú termékből kettő darabot rendelsz. Praktikusan ez annyit jelent, hogy ha például két (vagy több) pizsit vagy két (vagy több) hálózsákot vagy két (vagy több) sapit teszel a kosaradba, akkor fizetéskor ezek árából levonódik 20%, ám, ha bármiből csupán egyet teszel melléjük, akkor arra nem vonatkozik a kedvezmény, csak, ha abból is rendelsz még egy párt neki.
Ilyen egyszerű.
És ha nem áll módodban két termékbe invesztálni, keress egy hasonló anyukát magad mellé és rendeljetek együtt! (De kérünk, ilyenkor minden esetben csak olyan vevőtársat válassz, akiben maximálisan megbízol, nehogy rosszabbul járj, mintha egyedül rendeltél volna.) 

Az ajánlat csak az ugyanazon termékkategóriába tartozó 2 vagy annál több termékre (azok mindegyikére) vonatkozik a készlet erejéig. Az ugyanabban a kosárban lévő egyedülálló termékre/termékekre, valamint a szállítási díjra azonban nem vonatkozik.

Termékkategóriák: hálózsákok, babasálak, garbósálak, foglalkoztató könyvek, pizsamák, sapik, anyuci táskák, kiegészítők, párnák.

Az akcióban a személyre szóló mesekönyvek nem vesznek részt.

A kedvezmény egyéb kedvezményekkel, így a Törzsvásárlói kedvezménnyel és a Türelembónusszal sem összevonható, valamint automatikusan levónódik a megrendelés végösszegéből.

Elállás esetén, ha az akciós kedvezményre jogosító feltételek az elállás miatt meghiusúlnak, úgy a vaő köteles a kapott kedvezményt visszafizetni, illetve azt eladó jogosult visszatartani.

Az ajánlat kizárólag 2020. február 14. 0 órától február 15. 0 óráig érvényes.