Személyre szabott mesekönyvek a Cseppkétől

Szeretnéd valami igazán személyes és különleges ajándékkal meglepni gyermeked?
Egy olyan kedves tárggyal, amit kicsiként szívesen nézeget, és aminek becsességét nem tudják elhalványítani a később eljövendő, drága, de személytelen ajándékok? Amit talán még felnőttként is elővesz néha és a gyermekeinek is szívesen megmutat? Egy könyvvel, ami megajándékozza őt a meseolvasás szeretetével, és megalapozza nála a nyomtatott könyvek megbecsülését?

Akkor megtaláltad, amit keresel.

Adj neki egy történetet, ami csak az övé! Aminek ő a főhőse, és ezért minden este, amikor a kezébe veszi és Te elolvasod neki, igazán különlegesnek érezheti magát. Mert a mese róla szól.

Hogyan?

A Cseppke új személyre szabott mesekönyvével, ami segít, hogy az esték igazán mesések legyenek. A történetben főszerepet játszó karakter alapvető külső jegyeit (nem, hajszín, hajtípus) Te határozhatod meg, így az úgy néz ki, mint a gyermeked, és ugyanúgy hívják, mint őt, hiszen a mese szövegében is az általad megadott név szerepel. Sőt, mesénként további adatok megadásával (utcanév és házszám, ahol laktok, vagy gyermeked kedvenc állatkája) még személyesebbé, és a kicsi főhős számára szerethetőbbé válik a mese.

10 érv, hogy miért ajándékozz gyermekednek Cseppke személyre szóló mesekönyvet


1. Igényes megjelenés

Gyermeked mesekönyve az ország legnagyobb digitális nyomdájában, a legmodernebb technikát felvonultató hipercsúcsszuper nyomdagépek és egyéb masinák bevetésével készül. 21cm x 21cm-es formátuma, élénk színei és kemény borítása mind-mind az igényes megjelenést szolgálják.

2. Egyedi ajándék

A mesekönyv személyes jellege alapból értékessé teszi az ajándékod gyermeked számára. Hiszen ez a mese csak az övé. Egyedi és megismételhetetlen, ahogy a csöppséged is. (Oké-oké, ez egy rossz hasonlat, hiszen ha elszakadt a mesekönyv, újra megrendelheted.)

                  

3. Maradandó ajándék

Biztos lehetsz benne, hogy a Cseppke mesekönyv még akkor is nagy becsben lesz tartva, amikor a többi kitépett kezű baba és kerekét vesztett távirányítós autó már rég a kukában végzi. Gyermeked meséje egy emlék a gyerekkorából, ami az idő előrehaladtával egyre értékesebb lesz a számára. És az is, akitől kapta...

4. Közös élmény

A mesekönyv kedves története és bájos figurái, valamint mókás illusztrációi nemcsak a lurkó, de a te számodra is szórakoztatóvá teszik az esti mesélés rutinját.

5. Foglalkoztató oldalak

A mesekönyv azon túl, hogy csöppséged fantáziáját fejleszti, a történet után található, a meséhez szorosan kötődő feladatokkal a képességeit is segít fejleszteni.


6. Gördülékenyebb altatás előtti rutin

A kicsik altatásával foglalkozó szakértők szerint az esti rutin, a hasonló tevékenységek menetrendszerű elvégzése nagymértékben elősegíti a gyermek ráhangolódását az esti elalvásra. Ebben kiemelt jelentősséggel bír a meseolvasás, amely a gyermek számára is fontossá válik, ha a mese róla szól. A Cseppke mesekönyv közös átlapozása segít csöppségednek elcsendesedni, hogy aztán könnyebben térhessen nyugovóra.

7. Széles korcsoport

A jelenleg kapható két Cseppke Mesekönyv a 2-6 éves korosztálynak ajánlott olvasmány. A jövőben tervezett további történetekkel ez a korosztályi besorolás majd egyre inkább bővül, ezért jól teszed, ha visszalátogatsz oldalunkra akkor is, ha most nem találtál a gyermeked érdeklődésének megfelelő mesét.

8. Teljesebb ajándék, nyugodtabb éjszakák

Ha a Cseppke Mesekönyv mellé választasz egy Cseppke TENTE tipegőhálózsákot is, ezzel az esték mellett az éjszakákat is meséssé teszed. A saját számodra is, hiszen a Cseppke hálózsákok révén, amelyek nem korlátozzák gyermekedet a szabad mozgásban, mégis megóvják őt a megfázástól, megszűnik az éjszakai kitakarózás és folytonos takargatás problémája. Így végre Te is azzal töltheted az éjszakát, amire való: pihenéssel. A hálózsákokon felbukkanó figurák szerepelnek a mesében is, így válik igazán kompakttá az ajándékod.

Hiszen, ha még nincs Cseppke hálózsákja a kicsidnek, könnyebben elfogadja úgy, ha a rajta lévő állatka szerepel egy vele közös mesében is, ha pedig van, akkor biztosan szívesen olvasna róla mesét is. A termékek megtekintéséhez kattints ide! 


9. Az olvasás szeretete

Napjaink digitális világában sajnos egyre inkább megfakul a nyomtatott könyv "becsülete". A Cseppke mesekönyv személyes jellegével erősíti gyermekedben az olvasás szeretetét, és felértékeli számára a nyomtatásban megjelenő, lapozgatható, megtapintható történetek jelentőségét.

10. Kombinálható ajándék

Rendelj további egyedi könyveket, saját fotókkal és receptekkel ellátott receptkönyvet, a családi emlékeket, így akár a keresztelőt, óvodai ballagást, a Cseppke hálózsák birtokba vételét, aranylakodalmat vagy szalagavatót megörökítő fotókönyvet a Cseppke mesekönyv kiadójától, a BookStreet 53-tól, és adj a család minden tagjának egyedi, személyre szóló ajándékot! Ha érdekelnek a lehetőségek, kattints ide! 

Jelenleg elérhető mesék

Ez a könyv játékos formában tanítja meg a kicsidet egytől-tízig (sőt, tizenegyig) számolni. Közben a kalandos történet során felismerheti a baráti összefogás és a csapatmunka fontosságát, megismerhet egy aprócska legyet, aki ledönt egy egész (állat)hegyet, és miután minden állatkát, farkincát, praclit és fülecskét végigszámolt, rájön, hogy a süti sosem elég. Vagy mégis.

A 28 oldalas, 21cm x 21cm-es, kemény borítójú mesekönyv a történeten kívül 5 foglalkoztató oldallal is fejleszti gyermeked matematikai képességeit.

A terméket a webshopban idekattintva találod.


Egy mese, amiben mindenki gyermeked kegyeiért verseng. A Cseppke állatkái egytől-egyig arról szeretnék meggyőzni őt, hogy megérdemlik a leges-leges-legeslegjobb barátnak kijáró szeretetet és a kitüntetett helyet gyermeked szívében. De leges-leges-legeslegjobb barát csupán egy állatka lehet. Éppen az, akit a gyermeked a hétköznapokban is a legjobban szeret.

A 28 oldalas, 21cm x 21 cm-es, kemény borítójú mesekönyv a történeten kívül 4 foglalkoztató oldallal is segít lekötni gyermeked.

A terméket a webshopban idekattintva találod.