Választék

Alap, hogy a fiú, lány és uniszex  babasálak között külön is csemegézhetsz webshopunkban. A Cseppke alap babasálválasztéka egyszínű nyomatos és sokszínű állatkás babasálakból áll. A kettő közötti lényeges eltérés, hogy az egyszínű nyomat lényegesen tartósabb, mely még a legdurvább mosási eljárásoknak is ellenáll. Az állatkák azonban intenzív mosás során sajnos halványodhatnak, kophatnak, ezért ezeket a sálakat nem ajánljuk erősen fogzó, sűrűn bukó babáknak, mert a sűrű mosás miatt könnyen veszíthetnek esztétikumukból. Emellett időről-időre megjelentetünk limitált kiadású kendőket, amelyekből a készlet erejéig áll módunkban kiszolgálni Téged. Azért, hogy le ne maradj egy-egy ajánlatunkról, nyereményjátékunkról vagy limitált kiadású termékünkről, jelentkezz hírlevelünkre itt! A Cseppke sálak kétféle méretben kaphatók: 0-18 hónapos babáknak megfelelő “Mini” méretben, és a “testvérháborúk” elkerülése miatt a nagyobb gyerekekre jó “Maxi” méretben.
Újdonság választékunkban a babasálszett, amely két színében különböző, de mintájában egymással harmonizáló sálat tartalmaz, és jelentősen olcsóbb, mintha két önálló babasálat rendelnél. Babasálszettjeinket az ikres és többgyermekes anyukáknak alkottuk meg, hogy ők is hozzá tudjanak jutni a Cseppke minőséghez, ám anyagilag kevésbé legyen számukra megterhelő.

Felhívjuk figyelmed, hogy az őszi megrendeléscunami miatt babasáljaink ideiglesen csak készletről rendelhetőek, amíg a gyártási kapacitásban annyira utol tudjuk érni magunkat, hogy újra az egész kollekció elérhetővé válhasson.