Tippek – Mikor és hogyan használd?

Mindig tiszta Cseppkét használj!
Te tudod, hogy mennyit nyálzik vagy bukik a kisbabád, és hogy milyen sűrűn tudsz neki mosni, ezért érdemes annyi Cseppkét rendelned, hogy akkor is legyen kéznél tiszta babasál, ha naponta többször is le kell cserélned.

Otthon két étkezés között…
…mindig adj a babádra Cseppkét, hogy ha alvás közben bukna, akkor megvédje érzékeny, pihe-puha bőrét, és emellett a ruhácskáját a nemkívánatos nedvektől.

Ha a babád fogzik…
…és emiatt nyálzik is, a Cseppke pamut előrészével nyugodtan megtörölgetheted a száját. Ilyenkor sűrűn cseréld le tisztára a babasálat! Hidd el, jobb ezt, mint az egész ruhatárát tetőtől-talpig.

Téli babakocsis sétánál…
…nyakmelegítő sálként is használhatod a Cseppkét, hiszen a praktikus patentos kialakításnak köszönhetően a baba nem tudja levenni magáról, és kellőképpen körülöleli a baba nyakát ahhoz, hogy az ne fázhasson meg. Nem beszélve arról, hogy így elkerülheted a fojtogató csomót, ami a kötött sálakkal jár együtt. A melegről a Cseppke termoanyagból készült hátoldala gondoskodik. Nagyon félős anyukák két Cseppkét is tehetnek egymásra, de ezt csak akkor ajánljuk, ha valóban nagyon hideg van.

Ha otthon felejtetted a sapkát,…
…a Cseppke sálat a kisbabád fejére is teheted kendőként, így óvva meg őt a napsütéstől, széltől vagy éppen a hidegtől.

Farsangkor…
…egy csillagos babasál elengedhetetlen a sheriff jelmezhez. Ugyanez mondható el a halálfejes sálról, amennyiben egy kicsi kalózt szeretnél varázsolni a babádból.

Ha a hintában ülve…
…a gyermeked úgy dönt, hogy felkavarodott gyomrának tartalmát még ott helyben kiürítené, és Te semmilyen módon (sem ruhával, sem nedves törlőkendővel vagy papírzsebkendővel) nem vagy erre fölkészülve, csak kapd le a Cseppkét a nyakából, és a játszótéri csapnál sűrűn öblítve használd rongyként, és így végezd el a takarítást.

Etetésnél…
…is nyugodtan “bevetheted” a Cseppkét, ha valamiért nincs kéznél partedli. Azért, mert ez csinosabb, mint egy előke, még ugyanúgy megvédi a ruhácskát az ételfoltoktól.

Ha unatkoztok…
…add a babádra a verses Cseppkét, ezzel máris véded a ruhácskáját a nemkívánatos nedvességtől.
Ültesd a picit a térdedre, és miközben ritmikusan olvasod a versikét, ezzel szinkronban lovagoltasd a kismanót, és közben lubickolj tündéri mosolyában!

A homokozóban…
…is jól jöhet a Cseppke, ha a babád úgy dönt, hogy belekóstol a homokba. Ha megtörtént a baj, a babasál azonnal kéznél van, hogy letöröld a nyelvéről és szájáról a homokot.