Cseppke minőség

Alapanyagok
A Cseppke babasálak az anyagukat tekintve is tökéletesen bababarátak. Míg a frontoldal 100% pamutanyaga akár a kicsi szájának megtörlésére is alkalmas, addig a hátoldal puha termoanyaga tartja melegen és szárazon a baba bőrét.

A forma
A magyar piacon csak korlátozottan lehet olyan előkét kapni, ami nem etetéshez szükséges, hanem a túlzott nyálzás, valamint az egyéb váladékok, így például a bukás felfogására szolgál a nap folyamán. Szerencsére rátaláltunk az Egyesült Királyságban rendkívül elterjedt babasálakra, amelyek azon túl, hogy tökéletesen betöltik ezt a szükségszerű funkciót, közben ki is egészítik a baba öltözékét. A speciális szabásnak, valamint a duplapatentes kialakításnak köszönhetően a Cseppke sálak tökéletesen illeszkedve a pici tokákra megakadályozzák, hogy az aprócska nyaki redőkbe folyhasson a nyál vagy a bukás, így irritálva a baba pihe-puha érzékeny bőrét. Emellett divatos kiegészítőként vagánnyá teszik a pöttöm emberkéket, hidegben, szélben pedig sálként óvják egészségüket az időjárás viszontagságaitól.

Méretek
Mivel a fogzás egy baba életének nagyjából első két évét érinti, ezért a Cseppke nyálfogó babasálak kétféle méretben kaphatók: 0-18 hónapos babáknak megfelelő “Mini” méretben, és a “testvérháborúk” elkerülése miatt a nagyobb gyerekekre jó “Maxi” méretben.