Bemutatjuk a Cseppke hálózsákokat

A Te babád vagy gyermeked is állandóan kitakarózik az éjszakai alvás alatt? Előfordult már, hogy emiatt reggelre meg is fázott? Ennek egyszer, s mindenkorra vége! Már kaphatók a Cseppke babahálózsákok, a totyogóknak pedig a kamáslis tipegőhálózsákok, amelyek megoldanak minden be- és kitakarózással kapcsolatos problémát. Ha érdekel, hogy hogyan, görgess lejjebb! A cseppke webshophoz kattints ide!

Cseppke tipegőhálózsák

10 érv, hogy miért adj gyermekedre Cseppke TENTE hálózsákot

1. Reggelig tartó védelem

Az alul nyitott hálóingekkel és pizsamákkal ellentétben - amelyek reggelre felcsúsznak a kicsi nyakába, hogy ő így csupasz derékkal, ám annál kényelmetlenebbül töltse az éjszakát a Cseppke hálózsák egész éjjel melegíti gyermeked. Ennek köszönhető

2. Puha, mint egy ölelés

A téli hálózsákokban kívül finom pamutanyag, belül meleg polárbélés gondoskodik róla, hogy gyermeked még álmában is érezze a törődésed. A nyári változatban a belső polárbélés helyett egy második pamutréteg található. Kapható ezen kívül még téli hálózsák extra belső pamuttal, amelyben a poláron belül van még egy pamutréteg, hogy gyermeked bőre természetes anyaggal érintkezzen, illetve a 2018-as nyár újdonsága, az egyetlen pamutrétegből álló kánikula hálózsák, amely a legnagyobb melegek idején nyújt megnyugtató segítséget.

Cseppke hálózsák bélése

3. Fantasztikus színválaszték

A Cseppke kínálatában mindenki találhat kedvére való hálózsákot. A babahálózsákok egyszínű pasztell színű pamutokból választhatók,


Ezüst rókás babahálózsák Rózsaszín hosszú ujjú babahálózsák Csigás babahálózsák  

kamáslis tipegőhálózsákok azonban ezeken felül sok-sok élénk színösszeállításban gazdagítják kínálatunkat.

békás tipegő hálózsák  egyszarvús tipegő hálózsák  autós tipegő hálózsák  

4. Kedvencek a hálózsákon

A Cseppkére jellemző hiperédes állatfigurák és minták mostantól az éjszakákat is vidámabbá teszik.

Cseppke tipegőhálózsák

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a gyermekek nem a hálózsákért, hanem a rajta található óriási állatkáért, figuráért rajonganak. Nem csoda, hiszen az vigyáz rájuk egész éjjel, míg ők alszanak. Ahhoz, hogy a kicsid még inkább kötődhessen a figurához, és vele együtt a hálózsákjához, minden egyes mintához írtunk egy mesét. Ha a hálózsákon lévő figura meséjét beépíted az esti rutinba, biztosak vagyunk benne, hogy a kicsi még szívesebben fog lefekvés előtt a Cseppke zsákocskájába bújni.

5. Praktikus válaszok az éjszaka kihívásaira

Attól függően, hogy a kicsi korából fakadóan milyen problémákat tartogat az éjszaka, a Cseppke különböző hálózsákokat kínál. A kisbabáknál a legfőbb kihívás az éjszakai pelenkázás, amelynek gördülékenységét a Cseppke babahálózsákok tökéletesen kiszolgálják. A nagyobbacska, mocorgósabb babáknak, totyogóknak azonban már az jelent problémát, ha a hálózsák megtekeredik a testükön. Ez azonban tökéletesen elkerülhető a tipegőhálózsák bevetésével.

6. Anyukák visszajelzései alapján, gondosan kidolgozott részletek

A hálózsákok fel- és levételekor, valamint az esetleges éjszakai pelenkázások alatt olyan "mamabarát" részletek "dolgoznak a kezed alá", mint a vállaknál elhelyezett duplapatent, vagy a babahálózsákok körben végig kinyitható, illetve a kisebbeknek készült tipegőhálózsákok meghosszabbított, szintén pelenkázást segítő cipzárja.

babahálózsákbabahálózsák  tipegőhálózsák  

7. Széles méretválaszték

Babahálózsákjaink 68-92 méretig kaphatók, míg a tipegőhálózsákok az akár féléves babákra jó 74-es mérettől egészen a nagyobbacska, 8-9 éves gyermekekre is megfelelő 134-es méretig  kaphatók. Itt találod a tipegőhálózsákok mérettáblázatát.

8. Megnövekedett biztonság

Ha a gyermeked már tud járni, a tipegőhálózsákokban végre nem bukik orra.

Cseppke tipegőhálózsák

9. Négyféle fazon

A Cseppke hálózsákok többféle speciális fazonban kaphatók, melyek a különböző korú, és mozgásigényű gyermekek szükségletei alapján lettek kialakítva. A hálózsákok tetejét illetően ujjatlan és hosszú ujjú, míg a lábrész kialakítására nézve babahálózsákok és kamáslis tipegőhálózsákok közül választhatsz.

tipegő hálózsák fazonok

10. Kimagasló minőség

Ha Cseppke babahálózsákot vagy tipegőt választasz gyermekednek, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb minőség mellett döntesz. Mivel kézműves termékekről van szó, természetesen előfordul egy-egy hibás patent vagy egy apró anyaghiba, de fél éven belül ezeket a bizonyíthatóan a gyártás alatt keletkezett hibákat garanciálisan javítjuk. Sőt! A gyakorlat azt mutatja, hogy egy-egy tipegőhálózsákunk vagy babahálózsákunk akár több generációt is ki tud szolgálni ugyanabban a családban. Mi ehhez minden segítséget megadunk javítási szolgáltatásainkkal, amelyek a garanciaidő lejárta után segítenek egy-egy meghibásodott, viseltes zsákot újra "csatasorba állítani". Így válik igazán kifizetődővé, ha a Cseppke márka mellett teszed le a voksod.

hálózsák javítás

+1 Speciális kamásli

A kifejezetten a Cseppke fejlesztésének köszönhető kamáslis tipegőhálózsákok a lábaknak kialakított nyílásoknál egy-egy olyan kamásliban végződnek, amelyeket éjszaka a gyermek lábára húzhatunk, mint egy zoknit, ébredés után viszont feltűrhetők, akárcsak egy nadrág két szára. Prémiumtermékeinken a kamáslikat még csúszásgátló mintával is ellátjuk, ezzel fokozva a zsákocskák biztonságosságát.

A kamásliról annak fejlesztőiként rengeteget tudunk mesélni, hiszen a tipegőhálózsákokkal való egyesülése óta rengeteg hasznos tapasztalatot köszönhetünk neki. Ezeket ebben a cikkben foglaltuk össze, itt megtudható, hogy minek köszönhető a kamásli hatalmas sikere

Cseppke tipegőhálózsák kamáslival  

Ha szeretnéd a hálózsákokat a webshopban is megnézni, kattints ide!