Alvás luxuskivitelben

Cseppke by MerinoGold gyermek luxus ágyneműcsalád

Az alvás az élet elixírje. A hosszú, egészséges élethez minden nap szükségünk van rá, méghozzá meghatározott mennyiségben és minőségben. Fokozottan igaz ez gyermekeinkre, akiknek fejlődésben lévő idegrendszerére óriási hatással van az éjszakai pihenés. Sőt, a gyermeki agy éjjel tanul, vagyis ilyenkor rendszerezi az ébren töltött órák tapasztalatait. 

Hogyan ágyazzunk meg a pihentető alváshoz? 

Az éjszaka nyugalmát rengeteg tényező befolyásolja. Egyesekre nincs ráhatásunk, ilyenek a kicsiket napközben érő és álmában „foglalkoztató” ingerek, emlékek. Ám a pihenéshez nyújtott környezet megteremtésekor igenis bevethetünk „csodafegyvereket”. Az alvás természetét behatóbban ismerve könnyen belátható, hogy a jó minőségű ágynemű nem luxus, csupán okos befektetés, amely gyermekünk nyugodt éjszakáit és egészséges fejlődését szolgálja. 

Ágynemű csúcsminőségű anyagokból

A MerinoGold ágyneműcsalád megalkotásakor a legmodernebb nanotechnológiát ötvözték az olyan természetességükben tökéletes alapanyagokkal, mint a Merino gyapjú és a Kasmír. 

A Cseppke márka révén a MerinoGold termékcsalád már a kicsik számára is elérhető, így gyermeked alvókörnyezetét Te is új, magasabb szintre emelheted.

Az intelligens ágynemű titka

A Sleep Well System (SWS) a MerinoGold termékcsalád párnáit, e speciális intelligens rendszer kulcsfontosságú szereplőit két különböző belső töltetük, a természetes maghéj és a zúzott memóriahab teszik eleve különlegessé. Eköré a rendszer köré épülnek a különböző speciális elemek hagymahéj szerűen.

A természet kényeztetése: merino gyapjú kasmírral kombinálva

A merino juh gyapja a legtermészetesebb hőszabályozó, illetve az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ellenáll a baktériumoknak, penésznek, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki. A hozzákevert kasmírszál kiváló nedvesség- és hőszabályozó tulajdonságai mellett hihetetlen puhává teszi a gyapjút, így emeli azt egy minden eddiginél magasabb minőségi szintre.

Adaptív hőszabályozás

Testünk napi hőmérséklet-ingadozása természetes fiziológiás folyamat. Az Adaptív termo kontroll segítségével a kelme dinamikusan reagál a hőmérséklet változásaira.

Emellett az Adaptive® felszín elvezeti a nedvességet, növeli a párolgást, továbbá segít hűvös és száraz alvási környezet kialakításában, ezzel javítva az alvás minőségét. 

Silverline – ezüst technológia

A speciális anyag nemcsak antibakteriális hatásáról híres, de arról is, hogy a beleszőtt ezüst szálak kisütik az emberi test által a napi tevékenységek során elnyelt statikus elektromosságot. 

Ezek a fantasztikus anyagok, a Sleep Well System intelligens rendszerű párnákban és ágyneműkben és hálózsákokban ötvözve a Cseppke elragadó designjával mostantól készen állnak, hogy a Te gyermeked pihenését is valódi életelixírré varázsolják. 

Rendelj szettet!

A  Cseppke by MerinoGold ágyneműcsalád anyagainak és kialakításának különlegessége az árfekvésében is megmutatkozik. Összeállítottunk azonban néhány olyan  csomagot, amelyek  a funkcionalitásukban összetartozó termékeket foglalják magukba, így azokat, amennyiben együtt rendeled meg őket, jóval kedvezőbb áron kaparinthatod meg. 

Lássuk hát az összeállításokat!

 

Cseppke by MerinoGold PÁRNACSOMAG 

1 db Duo párna 1 db tetszőleges párnahuzat

Termékek összértéke: 39 800 Ft

Csomagár: 33 200 Ft

Cseppke by MerinoGold ÁGYNEMŰHUZAT CSOMAG  

1 db tetszőleges párnahuzat, 1 db paplanhuzat

Termékek összértéke: 43 200 Ft

Csomagár: 35 200 Ft

Cseppke by MerinoGold ÁGYNEMŰCSOMAG 

1 db Duo párna 1 db takaró, 1 db gumis lepedő

Termékek összértéke: 83 600 Ft

Csomagár: 71 900 Ft

Cseppke by MerinoGold ÁGYNEMŰCSOMAG HUZATTAL 

1 db Duo párna, 1 db takaró, 1 db tetszőleges párnahuzat, 1 db paplanhuzat

Termékek összértéke: 111 000 Ft

Csomagár: 94 000 Ft

Cseppke by MerinoGold PÁRNACSOMAG HÁLÓZSÁKKAL 

1 db  Duo párna 1 db tetszőleges párnahuzat,

1 db tetszőleges vastagságú tipegőzsák

Termékek összértéke: 72 700 Ft

Csomagár: 61 000 Ft

Cseppke by MerinoGold ÖLELŐPÁRNA HÁLÓZSÁKKAL 

1 db ölelőpárna, 1 db tetszőleges vastagságú tipegőhálózsák 

Termékek összértéke: 72 800 Ft

Csomagár: 60 000 Ft

Cseppke by MerinoGold KOMPLETT CSOMAG 

1 db Duo párna, 1  db  takaró, 1 db gumis lepedő, 1 db tetszőleges párnahuzat, 

1 db paplanhuzat, 1 db ölelőpárna, 1 db tetszőleges vastagságú tipegőzsák

Termékek összértéke: 199 600 Ft

Csomagár: 169 000 Ft