Te hányszor érzed mostanában, hogy megtelik a puttony? Minden héten? Naponta többször? Erre minden okod megvan. Nem részletezem, hogy manapság milyen kihívásokkal kell egy anyának szembenézni, elég átélnünk nap mint nap. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén anyák napján, visszatérve a hagyományainkhoz, immáron negyedszer megrendezzük a Cseppke legnagyobb ajándékozós akcióját.

Ennek lényege, hogy kifejezetten Anyák napjára terveztünk egy új anyucitáskát, ezt itt. Ez lesz a Cseppke ajándéka. No meg az a sok-sok munka, aminek révén ezt a “puttonyt” szuper márkák megtöltik a még szuperebb ajándékaikkal. 

Az első 250 vásárlót, aki 

2021. május 1-én 21 órától május 2-án 24 óráig

minimum 5000 Ft értékben* rendel a Cseppke webáruház bármely termékéből**,

automatikusan megajándékozzuk egy ilyen anyák napi szuperputtonnyal, amelyet 15 partnerünk tölt meg ajándékokkal és a melléjük adott kedvezményekkel. 

Ez a munka már év elejétől tart, és ennek, valamint partnereink nagylelkűségének köszönhetően fantasztikus ajándékok jöttek össze. Ahogy már több éve, így most is alapelv volt partnereink toborzásakor, hogy „csak” kedvezményes kuponnal nem lehet bekerülni a táskába, minden márkától kértünk egy olyan valós ajándékot is, amiért nem kell fizetned. 

Az ajándékok milyenségét azonban nem korlátoztuk le, így a táskába egyaránt került tárgyi ajándék is, de infotermék, online tánc, önfejlesztő videós program vagy levásárolható ajándékutalvány is. 

Büszkén és (nem látod, de hidd el, kérlek) örömtől sugárzó arccal adom hírül, hogy az idei anyuciputtony minden eddiginél fantasztikusabb lett!

A nem tárgyi, tehát digitálisan vagy onlnine megkapható ajándékok értéke 

23 300 Ft,

míg a puttonyt fizikailag is megtöltő tárgyi ajándékoké

13 300 Ft,

így az ajándéktáska összértéke

36 600 Ft!

Hurráááááááááááááááááááá!

Teli táska_1.jpg

Hogyan lehet mindez a Tiéd?

Rendelj Anyák napján minimum 5000 Ft értékben* a Cseppke webáruház bármely termékéből**, és amennyiben az első 250 anyuka között teszel így, a szuperputtony automatikusan belekerül a kosaradba. Sőt,  azon anyucik kedvéért, akik az elsők között szeretnék megkaparintani a táskát, egy kicsit csalunk az idővel, hogy ne kelljen éjfélig fennmaradni.

Ezért az akció
2021. május 1. 21 órától - 2021. május 2. 23.59 percig,
de legfeljebb a készlet erejéig tart.

Mivel összesen 250 db Anyák napi szuperputtonyunk van, ezért ilyennel csupán az első kettőszázötven Anyák napján rendelő vásárlónkat tudjuk megajándékozni. Előfordulhat tehát, hogy Neked még éppen hogy jut egy ilyen, de az is, hogy lecsúszol róla. A megrendelés leadása során a kosárban, majd később a visszaigazoló levelünkben fogod látni, hogy éppen hol tart az akció, és hogy küldünk-e ajándéktáskát neked.

Azért, hogy minél több vevő kaphasson ajándékot, 1 vásárló csak 1 "Szuperputtonyt" kap ajándékba, függetlenül attól, hogy az akció ideje alatt mennyi rendelést ad le a webshopban. Minden olyan esetben, amikor - akár a rendszer hibájából, akár más okból kifolyólag - több táska is bizonyíthatóan ugyanahhoz a vásárlóhoz kerülne, a Cseppke fenntartja a jogot, hogy az ajándékot manuálisan visszavegye a megrendelésből. A postázás előtt bejelentett vásárlástól való elállások miatt felszabaduló táskákat természetesen a sorban következő és így jogosulttá váló vásárlók részére juttatjuk el. Az ajándékként felajánlott, online hozzáféréssel/kuponnal igénybe vehető infotermékek miatt az akciós megrendelésekre kizárólag azok postázásáig áll módunkban elállást elfogadni, hiszen az értesítő levél az online termékeket tartalmazza. Ha a megrendelt termék mérete nem megfelelő a számotokra, természetesen nagyon szívesen biztosítunk cserét, ám ennek során a megrendelés értéke nem eshet a kötelező 5000 Ft-os kosárérték alá. Azok a vevők, akiknek már volt utánvéttel rendelt és át nem vett csomagjuk, az idei akcióban sajnos nem vehetnek részt.

* a szállítási díj nélkül. A részvétel feltételéül szolgáló 5000 Ft-os kosárértékből a Törzsvásárlói és egyéb kedvezmények még levonódhatnak. 

** kivéve a javítási szolgáltatásokat, azonban megrendelésed ajándékutalványra is leadhatod, melyhez szintén járnak az ajándékok.

Az akció 2021. május 1. 21 órától május 2. 24 óráig, de maximum a készlet erejéig tart. További információkat itt találsz.

Unboxing nyereményjáték!

És ha ez még mind nem volt elég, tovább fokozzuk az őrületet. Azok között az anyák napi vásárlóink között, akik a szuperputtonyról készítenek egy unboxing posztot is a saját profiljukon (mindegy, hogy videósat vagy fotósat) és a posztjuk linkjét beteszik a felhívásunki alá, egy 10 000 forintos Cseppke vásárlási utalványt is kisorsolunk. 
A nyereményjáték 2020. május 4-10-ig tart és idekattintva tudsz játszani velünk. (Facebook poszt linkje.)

És most lássuk, pontosan mikkel van tele a mi puttonyunk!

Partnereink és ajándékaik

Amit minden táskában biztosan megtalálsz:

1052-Bambo%20nature%20logo2.png

SALUS WEBÁRUHÁZ

10 db-os törlőkendő

Értéke: 290 Ft

Bambo%20Nature.jpg


nialogo.jpeg

BREZINA KINGA -NIA, AZ ÉLET TÁNCA

Online Nia óra

Értéke: 1900 Ft
CREATIVE-COACHING UTAZÁS A KREATÍV COACHING VILÁGÁBAN

Fókuszban a hatékony önmenedzsment! - 14 napos online videós program

Értéke: 9990 Ft

CREMIO® NATÚRKOZMETIKUM

Lábikó krém

Értéke: 500 Ft

logo.png

DOLGOZOMAMI.HU

"Sikeres álláskeresés anyaként e-book" e-book

Értéke: 3500 Ftgombolda.png

GOMBOLDA WEBÁRUHÁZ

DIY ujjbáb mintás barkácsfilc anyag

Értéke: 395 Ft

K&H BANK

K&H emblémázott vászon szatyor, ezüst és aranyszínű tornazsák, Mastercard emblémázott kulacs

Értéke: 3000 Ft

KreatívLily logo.png

KREATÍV LILY

Anyák napi köszöntő hűtőmágnes

Értéke: 800 Ft
Monello_Logo_feketewebes.jpg

MONELLO

Mosdó kendő

Értéke: 1000 Ft

Okosjatek logo png.png

OKOSJÁTÉK WEBÁRUHÁZ

Kinyitható piperetükör

Értéke: 350 Ft

ONLINE JÓGA AKADÉMIA 

OJA előfizetés

Értéke: 4900 Ft
SKILLO

Letölthető Lapbook

Értéke: 3000 Ft

TEBE - HULLANDÉKMENTES BOLT

Mosható fém szívószál

Értéke: 650 Ft
TOMAN DIET

Bűnözz büntetlenül! Fehérjében gazdag diétás nassolnivalók

Értéke: 950 Ft
ZEMSE

Mini szivecskés kulcstartó

Értéke: 2950 Ft


Nők Lapja Egészség magazin

Értéke: 700 Ft