Felhívjuk figyelmed, hogy a december 20-ig leadott megrendelések esetén garantáljuk, hogy oda ér hozzád Karácsony elött. Arra is szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy december 22-ig tudod átvenni a személyes megrendelésed egy előre egyeztetett időpontban, utána már csak január 4-től lesz rá lehetőséged. Köszönjük a megértésed!

Szeretnénk, hogy tudd, hogy az ünnepek alatt mi is “halványabban” dolgozunk, hiszen csakúgy, mint Rád, ránk is igényt tart a családunk. Ugye, megérted? Ezért

december 24. és január 4. között
a telefont nem áll módunkban felvenni,

de ígérjük, hogy bármilyen kérdésben is számítasz ránk, nem fogunk cserben hagyni.
Azokra a levelekre, amelyek nem tűrnek halasztást, természetesen az ünnepek közötti munkanapokon is válaszolunk, és amennyiben ez idő alatt nyílik módod rendelni tőlünk, úgy felhívjuk figyelmed, hogy

megrendelésed 2021. január 4-dikén tudjuk leghamarabb kipostázni.

És, ha egy ajándékba kapott Cseppkéről a próba után kiderült, hogy túl kicsi/nagy/meleg/hideg/más, mint amit szeretnél, természetesen megoldjuk a cseréjét, csak dobj egy e-mailt az info@cseppke.hu címre!

Meghitt ünnepeket kívánunk!

Készülj a karácsonyra nyugodtan! 

Ne várj azért a megrendeléssel, mert ajándék lesz, és félsz, hogy ha nem megfelelő a méret, akkor nem tudjátok kicserélni, mert lejár a cserére kiszabott 14 naptári napos határidő. Mi tudjuk, hogy például egy tipegőhálózsák csak akkor tud segíteni az éjszakák elcsendesítésében, ha igazán kényelmes viseletet biztosít. Ehhez viszont fel kell próbálni. Ezért minden decemberben megvásárolt termékre karácsonyi ajándékként tekintünk, és meghosszabbított cserehatáridőt biztosítunk rá. Mit jelent ez pontosan? Ha a karácsonykor átadott zsák/sapi/sál/bármi kicsinek/nagynak/sötétnek/világosnak/bárminek bizonyul a próba során, akkor jelezd nekünk január 15-ig az info@cseppke.hu címen, és mi kicseréljük egy pont tökéletesre.

Ehhez azonban fontos, hogy tudd:

terméket csak új állapotban tudunk cserélni. 

Próbálni ér, de mosni vagy öblíteni, illetve benne aludni vagy huzamosabb ideig viselni tilos! Vagyis szabad, de akkor nem tudjuk visszavenni.  

Minden 2020. decemberben vásárolt termékre, a törvényi előírástól eltérve 2021. január 15-ig extrahosszú ünnepi cserehatáridőt biztosítunk. 

A kivételes cserehatáridő nem alkalmazható azon termékek körére, amikre alapból a csere vagy elállás joga sem érvényes. Ezek az egyedi igények alapján gyártott termékek, a könyvek, valamint a használt, öblített vagy mosott termékek.

Ingyenes ajándékkísérő kártyácskák

Mi sokszor jártunk már úgy, hogy az ajándékok becsomagolása után fedeztük csak fel, hogy az ajándékkísérő kártyáról megfeledkeztünk. Ebből a tapasztalatból kiindulva terveztünk 8 hipercuki ajándékkísérő kártyácskát, AMIT IDEKATTINTVA INGYENESEN LETÖLTHETSZ MAGADNAK. Akár az utolsó pillanatban is.