Cseppke története

Giret Fruzsina és Laár Györgyi a Cseppke csapat

Cseppkét az élet hívta életre, amikor Giret Fruzsi reklámszövegíróból egyszercsak egy Bence nevű kisfiú anyukája lettem. Miközben az ő fogzási problémáira és a vele járó nyálzásra megoldást kerestem, egyáltalán nem találtam számomra elfogadható előkét. Így eldöntöttem, hogy Laár Györgyi barátnőmmel, a neves jelmeztervezővel és illusztrátorral megalkotjuk a saját stílusunkban készülő babasálakat, amelyek azon túl, hogy édi-bédik, divatosak, praktikusak, megfizethetők és kényelmesek is. Így mindenki örül: a mama, aki veszi, a baba, aki hordja és ország-világ is, hiszen ő látja, milyen csinos a pöttöm ember.

Ahogy a kisfiam növekszik, persze új és újabb problémákkal találom magam szemben, amelyekre Györgyivel közösen keressük a választ. Ennek köszönhető, hogy webshopunk megnyitása óta folyamatosan bővül a választékunk, így már nem csak babasálakkal várjuk a hozzánk bekukkantó anyukákat és gyermekeket. Megtalálhatók webshopunkban a hálózsákok is, amelyek csecsemőkortól egészen hatéves korig kínálnak pihe-puha melegséget a kitakarózásra hajlamos gyermekeknek.

Legújabb büszkeségeink pedig a személyre szóló mesekönyvek, amelyek a hálózsákjainkkal együtt "bevetve" igazán meséssé teszik az estéket gyermekek és szülők számára egyaránt.