HÉT ÉVES A CSEPPKE - NYERŐ VÉLEMÉNY JÁTÉK (2020) 

Úgy döntöttünk, hogy a hetedik születésnapunk alkalmából megismételjük a tavalyi, nagysikerű nyereményjátékunkat - ezúttal két felületen is! 

A játék menete röviden: 

Véleményezd a weboldalunkon az Általad már megvásárolt és ismert terméket, és ezzel sorsoláson veszel részt, amin nagy értékű Cseppke vásárlási kupont nyerhetsz! Minél több terméket értékelsz, annál többször kerül a neved a kalapba. 

Írj véleményt a Cseppkéről a Google felületén is és dupla eséllyel indulsz a nyereményért! Ha ezen a platformon is értékelsz bennünket, megduplázzuk a weboldalunkon leadott véleményeid értékét! 

(Példa: ha 4 termékünkről írtál véleményt és pluszban a Google felületén is értékeltél bennünket, 8x kerül bele a neved a virtuális kalapba.) 

Tulajdonképpen ennyi, de azért ez mégsem ilyen egyszerű. 

Ha weboldalunkon szeretnél értékelést írni rólunk: 

1. Kattints a cseppke.hu-ra, jelentkezz be vásárlói fiókodba, keresd meg azt a terméket, amit nálunk vásároltál, majd görgess az oldal aljára, és írj hozzá egy vásárlói véleményt!

2. Írd le, mi az, amiben segített Nektek, kinek tetszik a legjobban a családból, vagy bármit, amivel a többi vevőnek segíteni tudsz a választásban. Ha több termék boldog tulajdonosa vagy, több termékhez is írhatsz véleményt, és ezzel nagyban növeled az esélyed a nyerésre, hiszen megsokszorozod, pont annyiszor, ahány termékhez írtál. 

Ha a Google felületén is írnál értékelést rólunk:

1. Nyisd meg böngésződben a google.com keresőjét

2. Írd be a keresőfelületre, hogy Cseppke

3. A vállalkozásunk névjegye alatt (ezt jobb oldalon, picit lefelé görgetve fogod megtalálni) látsz majd egyVélemények részt, itt kattints az Írja meg véleményét gombra

4. Hasonlóan a weboldalunkon írt értékeléshez, véleményezd a Cseppkét úgy, hogy az mások számára is hasznos legyen (például, mióta használjátok egy termékünket és melyik az, milyen pozitív tapasztalatokról tudtok beszámolni stb.) - ha van kedved, csatolhatsz fotót is hozzá! 

Mondhatnánk, hogy ezzel meg is tettél mindent, hiszen a vélemények beküldői között sorsoljuk ki az ajándékokat, de ez nem teljesen igaz. 

A nyeremények száma és értéke ugyanis a beérkezett vélemények számától függ. 

Tehát miután valamennyi általad vásárolt termékről írtál véleményt, és így bekerültél a sorsolási kalapba, bölcsen teszed, ha meg is osztod játékunkat Cseppkés ismerőseid között és buzdítasz másokat is a véleményezésre, mert minél több értékelés érkezik, annál több vásárlási kupont sorsolunk ki. 

Lássuk hát a nyereményeket! 

A megadott határidő után, összesítjük a beérkezett értékeléseket. 

1-99 beérkezett véleményig – 1 db 5000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

100-199 véleményig – 1 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon 

200-299 véleményig – 2 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

300-399 véleményig – 3 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

400-499 véleményig – 4 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

500-599 véleményig – 5 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

600-699 véleményig – 6 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

700-799 véleményig – 7 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

800-899 véleményig – 8 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon 

900-999 véleményig – 9 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon

1000 + véleménynél – 10 db 10 000 Ft-os Cseppke ajándékkupon 

A játék összdíjazása tehát elérheti akár a 100 000 Ft-ot is! Ez azonban csak azon múlik, hogy hány Cseppkés anyuka veszi a fáradtságot, hogy véleményezze termékeinket. 

A játék időtartama: 2020. augusztus 1-8. Sorsolás: 2020. augusztus 10. hétfő 

A nyerteseket e-mailben értesítjük és nevüket feltüntetjük Facebook oldalunkon, az erre dedikált poszt alatt hozzászólásban és Instagram oldalunkon, az erre irányuló poszt alatt hozzászólásban és sztoriban. 

Adatkezelésre vonatkozó tudnivalók 

Az adatkezelés célja: Az adatkezelés célja az érintett személy adatainak nyereményjátékhoz kapcsolódó kezelése. 

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása. 

A játékos hozzájárul ahhoz, hogy a Facebook közösségi oldalon használt nyilvános felhasználóneve a játék folyamán Szervező hivatalos Facebook és Instagram oldalain, kommentben vagy sztoriban megjelenjen. 

Az adatrögzítés módja és adatkezelés időtartama: A Nyertes a megadott adatai elektronikus adatkezelés útján kerülnek rögzítésre és feldolgozásra. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslat lehetőségei: Az adatkezeléssel érintett Felhasználót megillető jogorvoslat lehetőségeit az Info tv. 22-23. §-a tartalmazza: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=139257.296244 

A cseppke.hu regisztrált felhasználóira vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat az alábbi linken olvasható el: https://cseppke.hu/content/103-adatvedelmi-nyilatkozat 

Adatkezelési információk átláthatóan: https://cseppke.hu/content/106-adatkezelesi-informaciok-atlathatoan