Anyák napi kényeztető ajándékcsomag

Idén - bár számunkra ez az egyik legfontosabb akció - remegett a léc, hogy elmarad az anyák napi meglepetés. Aztán látva, hogy ez az új helyzet leginkább ránk, édesanyákra ró még több terhet, úgy döntöttünk, hogy belevágunk a szervezésbe minden nehézség ellenére, mert a Cseppkés anyukák most érdemlik csak meg igazán az ajándékokat és a kényeztetést. 

A recept a régi: a Cseppke készít egy különleges ajándékot az anyák napján megrendelést leadó anyukáinak, és felkutat még partnereket, akik további ajándékokat mellékelnek hozzá. Ám most kifejezetten olyan dolgokat kerestünk, ami az anyukáink nyugalmát és kényeztetését szolgálják. A magunk részéről valami hasznosat és persze vicceset készítettünk sok szeretettel. Ez nem más, mint egy egyedi mintás szájmaszk a kicsidnek (ilyet csak az akcióba gyártottunk, nem kapni a webshopon), amely nemcsak praktikus, mert mosható, hanem reményeink szerint valóban képes lejjebb tekerni a hangerőt aprócska viselőjén. 

Cseppke maszkok3.jpg

Ám idén egy anyucikényeztető ajándékcsomagot álmodtunk meg Neked, amibe mi magunk is vásároltunk még apró ajándékokat és kutattunk fel partnereket is, akik adtak beleillő meglepetéseket. 

Az ötletünk az volt, hogy egy olyan csomaggal lepjünk meg, ami instant kényeztetést nyújt, vagyis bármikor is teremtesz magadnak 5 percet, csak elő kell kapnod, és máris mindent megtalálsz benne, amivel egy kicsit ellazulhatsz.

Hogyan?

Először is vagy add rá a kicsidre a Cseppke maszkot, hátha elcsendesedik, vagy bízd rá apára egy rövid időre. Az így kialakult csöndben gyújts meg egy mécsest, főzz Magadnak egy különleges teát, és miután Magnéziummal megalapozod a nap hátralévő részére még szükséges türelmed, egy különleges arckrémmel emlékeztesd bőröd és persze magad, hogy nő vagy és közben majszolj el egy finom csokit, ami csak a Tiéd, nem a nyuszi hozta a gyermekednek, így nem is kell bűntudatot érezned, hogy beleharapsz. Főleg, hogy szuperegészséges.

A csomagnak van egy fizikai ajándékokban megtestesülő része, amelyből a szájmaszk, a mécses és a Magnézium por a mi ajándékunk. Ezen kívül tartalmaz finom teát, egy elképesztő kávés arclemosót, és több kivételes arcápoló márka termékmintáit, amivel kényeztetheted a bőröd, no meg a csokit is.

A fizikai ajándékokból álló instant anyucikényeztető csomag értéke összesen: 6000 Ft.

A csomagnak van egy olyan része is, amely két kedvezménykuponból, valamint olyan online elérhető ajándékszolgáltatásokból áll, amik lélekemelők, testfrissítők, és mindenképp jó apropót nyújtanak ahhoz, hogy egy kicsivel több énidőt teremts Magadnak. Ezeknek az ajándékoknak az értéke 59 790 Ft, tehát a csomag összértéke meghaladja a 65 000 forintot!

Fantasztikus, ugye? Akkor lássuk az akció részleteit!

Az első 200 vásárlót, aki 

2020. május 3-án 0 órától 24 óráig

minimum 8000 Ft értékben* rendel a Cseppke webáruház bármely termékéből**,

automatikusan megajándékozzuk a kifejezetten erre az alkalomra készített egyedi szájmaszkkal és a mellé csomagolt instant Anyucikényeztető csomaggal,

amelyet 12 partnerünkkel együtt dobtunk össze

Anyák napi összkép.jpg

A tárgyi ajándékok értéke: 6000 Ft.

Az ajándék online kényeztető szolgáltatások értéke: 35 790 Ft

A két db ajándék vásárlási kupon értéke 24 000 Ft.

Ez így mindösszesen:

65 790 Ft.

Mivel összesen 200 db instant anyucikényeztető ajándékcsomagunk van, ezért ilyennel csupán az első kettőszáz Anyák napján rendelő vásárlónkat tudjuk megajándékozni. Előfordulhat tehát, hogy Neked még éppen hogy jut egy ilyen, de az is, hogy lecsúszol róla. Ebben az esetben sem maradsz ajándék nélkül, mert az online ajándékokat és a kedvezménykuponokat minden anyák napi, 8000 Ft feletti megrendelést leadó vevőnk megkapja. Tehát, ha aznap vásárolsz nálunk, a csomag online és kuponrésze 59 790 Ft értékben mindenképp a Tiéd.

A megrendelés leadása során a kosárban, majd később a visszaigazoló levelünkben fogod látni, hogy jutott-e még Neked a fizikai ajándékokból, vagy sem.

Azért, hogy minél több vevő kaphasson ajándékot, 1 vásárló csak 1 "Anyucikényeztető csomagot" kap ajándékba, függetlenül attól, hogy az akció ideje alatt mennyi rendelést ad le a webshopban. Minden olyan esetben, amikor - akár a rendszer hibájából, akár más okból kifolyólag - több csomag is bizonyíthatóan ugyanahhoz a vásárlóhoz kerülne, a Cseppke fenntartja a jogot, hogy az ajándékot manuálisan visszavegye a megrendelésből. A postázás előtt bejelentett vásárlástól való elállások miatt felszabaduló ajándékcsomagokat természetesen a sorban következő és így jogosulttá váló vásárlók részére juttatjuk el. Az ajándékként felajánlott, online hozzáféréssel/kuponnal igénybe vehető kényeztető szolgáltatások miatt az akciós megrendelésekre kizárólag azok postázásáig áll módunkban elállást elfogadni, hiszen a csomagba elhelyezett kuponösszesítő lap valamennyihez tartalmazza az online hozzáféréseket. Ha a megrendelt termék mérete nem megfelelő a számotokra, természetesen nagyon szívesen biztosítunk cserét, ám ennek során a megrendelés értéke nem eshet a kötelező 8000 Ft-os kosárérték alá. 

* a szállítási díj nélkül. A részvétel feltételéül szolgáló 8000 Ft-os kosárértékből a Törzsvásárlói és egyéb kedvezmények még levonódhatnak. 

** kivéve a javítási szolgáltatásokat, azonban megrendelésed ajándékutalványra is leadhatod, melyhez szintén járnak az ajándékok.

Az akció 2020. május 3. 0 órától  24 óráig, de a fizikai ajándékcsomag esetében maximum a készlet erejéig tart. További információkat itt találsz 

Nyerj Cseppke kupont! 

És most nincs más hátra, minthogy lássuk, hogy pontosan milyen ajándékokat rejt az Anyuci kényeztető csomagunk!

Az Anyucikényeztető csomag tartalma:

Tárgyi ajándékok az első 200 vásárlónak:

                                                      

Cseppke Webáruház

Egyedi mintás gyermek szájmaszk, mécses, Magnézium por és egy egészséges karamellás-földimogyorós csokoládé (ez utóbbi a képen nem szerepel, mert nem ért ide a fotózásig)

Értéke: 2370 Ft

Cseppke ajándékok

ArcSzíntér logó

Arcszíntér

Prémium minőségű francia biokozmetikum teszter 

Értéke: 500 Ft

ArcSzíntér ajándék

Cremio logo

Cremio cosmetics

Happy Eyes
szemvidító szemkörnyékápoló és egy 
Happy Face
nappali hidratáló arckrém

Értéke: 2000 Ft

Cremio ajándékok

FonsFontis logó.JPG

FONS FONTIS

5 ml-es termálvíz alapú kozmetikum termékminta

értéke: 300 Ft

Fons Fontis.jpg

HERBARTING

Kávés arclemosó minta

Értéke: 500 Ft

Herbarting.jpg

Natura Lisa logó

Natura Lisa

1 filter bio Boldogság tea

Értéke: 100 Ft

Naturalisa.jpg

Online igénybevehető ajándékszolgáltatások valamennyi Anyák napi vásárlónk részére:

AKTÍVMAMI

Intenzív Core tréning a hasizmok és mély hátizmok erősítéséhez

Értéke: 5000 Ft

Creative Coaching logo

Creative Coaching

10+1 nap online videó:
Így modellezd le a vágyott karriered LEGO segítségével.

Értéke: 4990 Ft

Creatív Coaching.jpg

Online Jógaakadémia

Online Jóga Akadémia

5 hetes MOMYOGA Klubtagság
+
Hozzáférés az Online Prémium Jóga Videótárhoz (50 videó)

Értéke: 10 800 Ft

Online Jóga Akadémia.jpg

Nő Komment

"Beszéld ki Magadból"
Félórás videocoahing
Szabó-Topor Tünde
párkapcsolati szakértővel

Értéke: 5000 Ft

Nő komment.jpg

WowMom

4 alkalmas, speciális szülés utáni hasfalvédelemmel összeállított online edzés

Értéke: 10 000 Ft

Wow%20Mom.jpg

A csomagban található ajándékkuponok:

Kurucz Kata

Kedvezménykupon polinéz masszázsra

Értéke 4000 Ft

Polin%C3%A9z%20massz%C3%A1zs.jpg

Rapidus Optika

Szemüveglencse utalvány

Értéke: 20 000 Ft

Rapidus%20optika.jpg