Bolondok aranya

kincskereső játék

Április 1-jén reggel 6 órától egészen éjfélig elrejtettünk 100 db aranyérmét az oldalunkon. Az érmék mindegyikén szerepel egy-egy kuponkód, amelyet 10%-os kedvezményre válthatsz az aznap leadott rendelésednél. Mivel tökéletesen megbolondultunk, a kedvezmény összevonható egyéb kedvezményekkel is! Ez azt jelenti, hogy amennyiben törzsvásárlónk vagy, bolondok napján 20% kedvezménnyel tudsz rendelni webáruházunkban. Persze, csak, ha megtalálsz egy aranytallért, és a kosárban beírod a rajta szereplő betűket a kuponkód rubrikába. Bár igyekszünk a beváltott tallérokat azonnal törölni, elvétve előfordulhat, hogy egy olyan kódra bukkansz, amit nem fogad el a rendszer, mert másvalaki beváltotta már. Ebben az esetben folytasd a kutatást a weboldalunkon és keress egy másik aranytallért! 

Hol találod a tallérokat?
A www.cseppke.hu bármelyik oldalán (kivéve az Általános Szerződési Feltételeket), tehát lehet egy termék oldalán is, de elbújhat a blogon is egy írásban, az ajándékok között vagy épp a gyakran ismételt kérdések között. Igazán megéri kattintgatni egy kicsit, hiszen ez egy annyira ritka kedvezmény a Cseppkénél, amit bolond lennél nálunk hagyni.

Gyere és játssz velünk a kedvezményért Bolondok Napján!

Az akció 2020. április 1. reggel 6 órától 24 óráig, a 100 db kedvezménykupon beváltásáig tart. Egy vevő egy megrendelés során csupán egy kupont válthat be, azonban a kedvezmény a teljes kosárértékre jár. A járványügyi helyzet miatt megrendeléskor kizárólag előre utalásos vagy bankkártyás fizetést tudunk elfogadni.