Elérkezett az idő, hogy az anyukák után most a gyermekeket is megünnepeljük. Úgy határoztunk, hogy valami egészen különleges akciót hirdetünk. Ez pedig nem más, mint egy rajzverseny, amelynek általunk kiválasztott győztese egy Cseppke tipegőhálózsákot nyer.

Jó-jó, ebben még igazán semmi, de semmi különleges nincsen, de várd ki a végét!

A fődíj ugyanis nem más, mint egy a győztes rajzzal megnyomott, abszolút egyedi Cseppke tipegőhálózsák tetszőleges méretben és vastagságban. 

2019%20Gyereknap%201200x1200.jpg

Mit kell tenned, hogy akár a Te gyermekedé legyen ez a fődíj?

1. Először is vedd rá a kicsid, hogy készítsen egy rajzot!

2. Az alábbi kérdésekre válaszolva, június 16-ig küldd el nekünk a rajzát!

(Ha több gyermeked van, akkor többször töltsd ki ezt a kérdéssort.)

Lezárult a pályázatbeküldés!

3. Mivel a játékot kizárólag a Cseppke vásárlóinak gyerekei számára hirdetjük, ezért amennyiben még nem vásároltál nálunk soha, akkor irány a webshop, és rendelj tőlünk bármit, hogy a pályázat végéig (2019. június 16.) legyen egy lezárt megrendelésed. Ha már vásároltál korábban tőlünk, akkor más dolgod nincs, mint...

4. Drukkolj nagyon, hogy Ti legyetek a nyerők!

Szívünk  szerint mindenkinek gyártanánk egy ilyen egyedi zsákocskát ajándékba, azonban sajnos erre nincsen módunk. Ezért kénytelenek vagyunk választani a beküldött rajzok közül, méghozzá azt, amelyikből a legegyedibb, legszebb hálózsákot tudjuk elképzelni. Az értékelés felvállaltan roppant szubjektív alapon történik, kérjük senki ne bántódjon meg. 

Beküldési határidő: 2019. június 16. 

Eredményhirdetés: 2019. június 23.

A győztest levélben értesítjük, a nevét, rajzát viszont közzétesszük a közösségi médiában és a weboldalunkon egyaránt, amelyhez a résztvevő a pályázatának beküldésével automatikusan hozzájárul. A játékban kizárólag a Cseppke webáruházban 2019. június 16-ig legalább egy lezárt rendeléssel rendelkező szülők gyermekeinek rajzai vesznek részt.

Szeretettel várjuk tehát az ifjú művészek alkotásait. Mindenkinek nagyon szurkolunk!