A Fantasztikus Négyes visszatért, hogy kitalálhassunk egy új jeles napot, az

Apró Talpak Ünnepét.

Volt négy design...

csikos-cicas-tipegohalozsak-kamaslival.j  csikos-kutyas-tipegohalozsak-kamaslival.  csikos-nyuszis-tipegohalozsak-kamaslival  csikos-csigas-tipegohalozsak-kamaslival.

a csíkos kutya, csíkos cica, csíkos nyuszi és csíkos csiga, 

amelyek extra belső pamutos téli, illetve nyári verziójából egy egész méretsornyi készletet félre tettünk a külföldi vásárlóink részére. Akkoriban ugyanis informatikailag nem tudtuk megoldani, hogy a magyar és külföldi vásárlók egy készletből rendeljenek (hogy a címkékről ne is beszéljünk). Ám ezek az akadályok hamarabb elhárultak, mint ahogy a készlet elfogyott volna, ezért úgy döntöttünk, hogy februárban azzal lepjük meg vásárlóinkat, hogy ezeket a zsákokat hiperszuper áron szerezhetik meg.

Ám mielőtt a kedvezményekre rátérnék, előbb felfedjük az Apró Talpak titkát. Helyesebben azt, hogy a Fantasztikus Négyes készletkisöprése miért lett végül…

Apró Talpak Ünnepe?

Ennek az az oka, hogy mióta ezek a zsákocskák kikerültek a választékból, a Cseppkénél kapható tipegőhálózsákokon praktikus okokból (nevezetesen, hogy a kamáslit tovább tudják becsukva használni a kismanók) kicsit megnöveltük a kamásli méretét. Ezért a most kiárusításra kerülő zsákocskákon egy picivel kisebb a kamásli, mint a többi jelenleg elérhető zsákon. A Cseppke zsákok négy esztendőn át ezzel a méretezéssel kerültek forgalomba, tehát ez is tökéletes, csupán szeretnénk, hogy mindenki tisztában legyen ezzel, aki az akcióban vásárolni kíván.

És mi az akció?

A csíkos kutya, csíkos cica, csíkos nyuszi és csíkos csigás téli extra belső pamutos, illetve nyári zsákocskák

2019. február 14-én nulla órától február 15-én éjfélig

15%-kal olcsóbban lehetnek a Tiéd,

sőt, amennyiben a törzsvásárlónk is vagy, akkor további 10% kedvezmény is levonódik az árukból.

Az akció a készlet erejéig tart, amely eleve korlátozott a fenti zsákocskákból, ezért, ha nem szeretnél lemaradni, kattints ide és rendelj egyet most!