Idén két különleges meglepetést is tartogatunk a Számodra az ünnepekre. Két olyan ajándékot, amely minden fiatal és trendi és igényes szülő (tehát mint a mi vásárlóink) álma. De lássuk először az akcióban való részvétel egyetlen feltételét!
Vásárolj minimum 5000 Ft értékben a Cseppke webáruházban

december 1. és 17. között

és részt veszel sorsolásunkon, amin megnyerhetsz egyet a fantasztikus ajándékainból!

Lássuk, hogy mik ezek!

Azért, hogy az ünnep egyetlen pillanata se merüljön feledésbe, átgondoltuk, mivel lehetne megörökíteni, majd megkerestük az instaxshop.hu-t, és addig rágtuk a fülüket, míg nagyon kedvesen fölajánlottak egy

FUJIFILM Instax ajándékcsomagot. Még most sem hiszem el, hogy így van, de tényleg csak egy kis szerencse kell, hogy megnyerd ezt a különleges összeállítást, és minden ünnepi emléket megörökíthetsz ezzel a hipermenő fényképezőgéppel!

A csomag tartalma:

1 db Fujifilm Instax Mini 9 Jégkék fényképezőgép 
1 db Instax Mini 9 tok - Bálna mintás 
1 db 10-es kiszerelésű Instax Color Glossy film 

Az Instax ajándékcsomag értéke: 31 560 Ft!

Ha mindenképpen szeretnél bekerülni a sorsolásba ezért a hipiszupi nyereményért, kattints webshopunkra és rendelj most!

Ám, ha valamiért lecsúsznál erről a fantasztikus nyereményről, még mindig Tiéd lehet az óriási Cseppke pinata, amit a Pinata Factory készített nekünk kifejezetten az akció alkalmából, és amivel a Szilvesztert teheted igazán feledhetetlenné. Mit kell kezdeni egy pinatával? Csak felakasztani valahová és addig püfölni valamivel (szegény csiga), amíg szét nem szakad, és kihullik belőle az összes fincsi cukorka.

Az exkluzív Cseppke óriáspinata értéke: 15 000 Ft!

Ha mindenképpen szeretnél bekerülni a sorsolásba ezért a hipiszupi nyereményért, kattints webshopunkra és rendelj most!

Az ajándéksorsoláson minden olyan természetes személy részt vesz, aki

2018. december 1. és 2018. december 17. között a szállítási díjat nem beleszámítva minimum 5000 Ft értékben vásárol a Cseppke webáruházban, és a megrendelése ellenértéke 2018. december 18. 16 óráig be is érkezik a webáruházhoz (bankkártyával vagy átutalással kifizette, illetve utánvéttel vagy személyesen átvette). Továbbá részt vesz mindenki, aki 2018. december 9-én minimum 5000 Ft értékben vásárol a PiciPiacon és helyben kitölti a részvételhez szükséges adatbekérő elektronikus űrlapot.

A nyertesek által megrendelt termékekre a nyeremény postázása után vásárlástól való elállást nem áll módunkban elfogadni, de amennyiben szükséges, cserét továbbra is biztosítunk. 

A nyerteseket nyilvános élő videóban sorsoljuk ki, ezért a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a nevük nyilvánosan megjelenhessen a Cseppke Facebook/Instagram és weboldalán, valamint hírlevelében. Amennyiben valaki nem szeretne ehhez hozzájárulni, ezáltal nem szeretne részt venni a sorsoláson, annak a megrendelése megjegyzés rovatában módjában van ezt jelezni.

Az akció időtartama:

2018. december 1-17. éjfél

Sorsolás (élő Facebook videóban): 2018. december 18. 19 óra

Esetleges újrasorsolás: 2018. december 18. 20 óra (amennyiben a nyertes nem felel meg a feltételeknek)

A nyeremények kipostázása:  2018. december 19. 

Ugye, látod, hogy úgy számoltunk az idővel, hogy a két ajándék még bőven odaérjen karácsonyig a nyertesekhez?

Mire vársz? Kattints webshopunkra és rendelj most! Mi Neked szurkolunk, hajrá!