Elérkezett az ötödik. (Hurrááááááááááááá!) 5 esztendővel ezelőtt, augusztus 1-jén nyitotta meg virtuális kapuit a Cseppke webáruház, hogy aztán bennünket, a létrehozóit hihetetlen sok feladattal, megoldandó nehézséggel, de annál is több örömmel ajándékozzon meg.

A Cseppke márka életében már hagyománnyá vált, hogy a születésnapunkat egy hatalmas nyereményjátékkal ünnepeljük meg, idén sincs ez másképp.

És az sincs másképp, hogy ezt a jeles ünnepet egy kicsit kihasználva megkérdezzük régebbi, frissebb és leendő vásárlóinkat egy-két olyan témában, amelyek nekünk fontosak a továbblépéshez.  Ám idén nem a termékeinkről kutatjuk a véleményeteket, hanem Titeket magatokat szeretnénk jobban megismerni. Tehát idei [KÉRDŐÍVÜNKKEL] azt szeretnénk megtudni, hogy kik azok, akik a Cseppke webshopban vásárolnak (vagy nem) és miért tesznek így (vagy miért nem).

Ám, mivel a válaszok nekünk nagyon fontosak és értékesek, a segítséged nem várjuk el „csak úgy”. Mindenkit, aki veszi a fáradtságot, és kitölti [KÉRDŐÍVÜNKET], szeretnénk megajándékozni valami nagyon értékessel. Ez pedig nem más, mint egy az idén ősztől kapható, vadiúj hálózsákjaink közül. Azonban tudjuk, hogy olyan sokan fogtok nekünk válaszolni, hogy mégsem áll módunkban mindenkinek hálózsákot adni, ezért mivel 6 új designt vezetünk be, úgy döntöttünk, hogy a beküldők közül

6 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik választhatnak egyet az új hálózsákjaink közül.

Mit kell tenned, hogy Te legyél az egyik szerencsés?

[LEZÁRULT A JÁTÉK]

Aztán, ha kész vagy, tedd össze a kezed, és szoríts egészen augusztus 11-ig, amikor a beküldők között kisorsoljuk a 6 nyertest! Ugye, milyen egyszerű?

Kérjük azonban, hogy a kérdőívet csak egyszer töltsd ki. Ez számunkra azért nagyon fontos, mert így kaphatunk valós adatokat a megkérdezés után. Neked pedig teljesen fölösleges többszörös kitöltéssel fáradnod, mert a kérdőív lezárása után az ilyeneket kiszűrjük és töröljük is. Tehát úgysem vehetsz részt többször a sorsoláson, mint egyszer. Mi Neked drukkolunk, hajrá!

 

A játékban való részvétel feltételei:

A játékban bárki részt vehet, aki betöltötte 18. évét, és kitölti kérdőívünket.
A kérdőív 2018. augusztus. 1. nulla órától augusztus 10. éjfélig érhető el és tölthető ki. Egy játékos csak egyszer vehet részt a játékban, tehát az ugyanazon személytől származó többszöri kitöltéseket töröljük. A játékban résztvevő valamennyi válaszadó a kérdőív kitöltésével egyértelműen elfogadja a játék szabályait, valamint a Cseppke webáruház Adatvédelmi tájékoztatóját. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyertesek nevét 2018. augusztus 11-én a weboldalunkon és a Cseppke Facebook oldalán tesszük közzé, illetve a nyerteseket e-maiben is értesítjük.

A játék menete:

Nevezés a játékra a kérdőív kitöltésével: 2018. augusztus 1-10.

Sorsolás és nyertesek kihirdetése: 2018. augusztus 11.

Nyeremények:

6 db Cseppke tipegőhálózsák kamáslival a Cseppke 2018 őszén megjelenő kollekciójából.

Sorsoltunk!

Köszönjük a sok-sok szülinapi jó kívánságot, a sok-sok választ a kérdőívünkre, és persze a jobbnál-jobb ötleteket! 

Eljött a hála ideje, amikor is megosztjuk Veled, hogy ki az az 6 szerencsés játékos, aki hamarosan egy vadiúj Cseppke tipegőhálózsákban altathatja gyermekét.

Ők azok:

Horváthné Bolvári Edit

Perintfalvi Csilla

Szabóné Márk Ildikó

Bognar Marietta

Horváth Tímea

Schőn-Vikman Zsuzsa

Reméljük, Te is köztük vagy. Ha nem, akkor hidd el, mi mindent megtettünk azért, hogy Te legyél a nyerő, de az online sorsoláson ezek szerint a szerencse másnak kedvezett.

Mindettől függetlenül nagyon szépen köszönjük, hogy vagy nekünk. Reméljük, hogy még sokáig velünk maradsz, és talán máskor, egy elkövetkező alkalommal meg tudunk lepni Téged is egy kisebb vagy nagyobb ajándékkal.

A nyerteseket hamarosan emailben is értesítjük!

Fruzsi & Györgyi
és a Cseppke Csapat