Kovirami Fitt Anya Program

A FITT ANYA program, egy hidat képez a postpartum tornák, és a hagyományos edzések között, hogy biztosan megfelelő legyen szervezeted regenerációja. A videókban az alapoktól kezdve tanítjuk meg olyan gyakorlatok helyes végrehajtását, mint a guggolás, kitörés, húzás, tolás és támaszhelyzetek, amely a későbbiekben is segíteni fog, hogy szinte bármilyen edzést magabiztosan végezhess. 

29 900 Ft
Mennyiség

Hogy mindig lépést tarts gyermekeddel!

Arról már biztosan sokat hallottál, hogy szülés után mennyire fontos a helyes regeneráció, a gyermekágyi időszak alatt. Azt azonban már sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a regenerációs tréning végeztével a test még nem áll készen az intenzív edzésekre.

A FITT ANYA program, egy hidat képez a postpartum tornák, és a hagyományos edzések között, hogy biztosan megfelelő legyen szervezeted regenerációja. A videókban az alapoktól kezdve tanítjuk meg olyan gyakorlatok helyes végrehajtását, mint a guggolás, kitörés, húzás, tolás és támaszhelyzetek, amely a későbbiekben is segíteni fog, hogy szinte bármilyen edzést magabiztosan végezhess. Természetesen ebben a programban sem feledkezünk meg azokról a területekről, amelyekre édesanyaként különös figyelmet kell fordítani, így itt is előtérbe kerül a gátizomerősítés és a megfelelő hasizomaktiváció. Az edzések mellett edukációs videókkal és szakmai anyagokkal is segítünk, hogy ebben az időszakban is a lehető legfelkészültebb lehess.

Csatlakozz hozzánk most, hogy gyermeked egyetlen lépése se legyen kihívás számodra!

A FITT ANYA program tartalma: 

12 sportvideó 

12 heti edzésterv

5 db edukációs videó 

6 db szakmai anyag 

meglepetés kedvezmények

A programhoz való hozzáférést a megrendelés kiegyenlítése után pár nappal kapod meg emailben az általad megadott emailcímre. Fizikai termékként nem kerül átadásra! Vásárlástól számított 6 hónapon keresztül férsz hozzá.

Hozzászólások (0)