KOVIRAMI PROGRAM - SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ PROGRAM

A gyermekágyi időszak egyik legfontosabb lépése a szakszerű és biztonságos regeneráció, a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának a helyreállítása. A szülés utáni első 6 hétre kínálunk profi tréningvideókat, melyekben Rami végiginstruál és vezet, emellett edukatív tartalmakkal és dietetikai cikkekkel is várunk. Kezdd el velünk a tested regenerációját most! Komplett csomaggal várunk, hogy már az első napoktól segíthessünk!

29 900 Ft
Mennyiség

"A gyermekágyi időszak egyik legfontosabb lépése!"

A várandósság és szülés során rengeteg változáson megy át az édesanya teste, épp ezért nagyon fontos, hogy már a gyermekágyi időszakban elkezdjük a szakszerű és biztonságos regenerációt.

Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak és édesanyáknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség. 18 évi versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. YouTube csatornámon évek óta igyekszem minden sportolni vágyó kismamának segíteni, de hogy ezt minél magasabb szinten tegyem és a nagy igényekre reagálva második várandósságom alatt elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését.

A Kismama Program végigkövette a második terhességemet és ezt a csomagot is “valós időben”, azaz a saját regenerációm időszakában forgattuk, hogy minél hitelesebb és szakszerűbb videókat nyújthassunk nektek.

Ez a 6 hetes posztnatális tréning egy mozgásminta tanító program.

Az anyukák esetében a legfontosabb feladatunk a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának a helyreállítása. A regenerációs program két lépcsőből áll, az első a lokális regeneráció. Csak ezzel foglalkozunk az első 6-8 hétben, ami alatt feladatunk, hogy visszahozzuk az ideg-izom közötti kapcsolatot, aktiváljuk a hasizmokat, tornáztassuk a medencefenék izmait, helyreállítsuk a légzésünket, és megtanuljuk a helyes testtartást.

A csomag tartalma:

10 db sportvideó

A lokális regeneráció legfontosabb területeire koncentráló edzésvideók, végigvezetett mozdulatsorokkal.

6 db edukatív videó

Szétnyílt hasizommal is lehet edzeni? Császármetszés után mikor kezdhetem a regenerációt? A legfontosabb témákkal várunk az edukatív videós tartalmainkban!

6 db dietetikai cikk

A legfontosabb témákat járjuk körbe dietetikusaink segítségével. Van-e tejszaporítás? Vannak-e tiltólistás ételek? Hiedelmek és tévhitek.

Egyszeri díj, a megvásárlástól számított 3 hónapon keresztül férsz hozzá a tartalmakhoz!

Hozzászólások (0)