Kovirami Kismama Program

Légy fitt kismama te is! Mobilizáció, jóga, aerobik, gátizomtorna, eszközös edzések, keringésjavító vénás torna, gerinctréning és még több profi edzés vár rád a Kovirami Program Kismama Programjában! Mentális és dietetikai anyagokkal is várunk, hogy minden területen segítsük az egészséges életmódod fenntartását.

39 990 Ft
Mennyiség

Kovirami Kismama Program
search
  • Kovirami Kismama Program
  • Kovirami Kismama Program
  • Kovirami Kismama Program
  • Kovirami Kismama Program
  • Kovirami Kismama Program

"Egy boldog és fitt kismama a legjobb a fejlődő babának."

Ha éppen babát vársz, a legjobb helyen jársz! Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak szeretnénk segíteni, akik az egészséges étkezés mellett mentálisan és testileg is szeretnék a legjobbat kihozni várandósságukból saját maguknak és babájuknak is. 18 évnyi versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. Az első terhességem alatt is végig rendszeresen sportoltam, hiszen tudtam, hogy ezzel Olivérnek is a legjobbat nyújtom. Rengetegen érdeklődtek a terhesség alatti edzés lehetőségeiről, ezért a második várandósságom előtt eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék minden kismamának. Elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését majd rengeteg munkát és szeretetet beletéve, megalkottuk a Kovirami Program Kismama Programját. Nektek! A Kismama Program az elejétől kezdve végigkövette második várandósságomat, azaz minden videót úgy forgattunk, hogy valós időben tudjuk neked átadni a tapasztalatokat, lehetőségeket.

~A csomag tartalma:

·         14 db sportvideó

Eszközös és eszköz nélküli edzések, melyeket profi szakmai alapokra helyeztünk. Itt nemcsak laza kismama edzések várnak, hanem biztonsággal végezhető aerobik és kardió edzés is!

·         5 + 1 db edukatív videó

Szeretnénk, ha minden kérdésetekre választ kapnátok. Érdemes-e kardiózni terhesség alatt, mire kell figyelni az edzéseknél, lehet-e futni, mi az a vénás edzés? Több érdekes témával várunk!

·         3 db mindful videó

A lelki felfrissülést és megnyugvást is átélheted. Különleges légzéstechnikával, meditációval és relaxációval készültünk.

·         5 db dietetikai cikk

A legfontosabb témákat járjuk körbe dietetikusunk, Balog Adri segítségével. Az első 1000 nap, vannak tiltólistás ételek, mi az a terhességi cukorbetegség, hogy étkezzünk egészségesen.

Nagy szeretettel várunk a Kismama Programban, hogy te is egy egészséges, fitt és boldog kismamaként éld meg várandósságodat és a legjobbat nyújthasd babádnak!

Hozzászólások (0)