Mennyi haver...

Június 11. és 15. között újból rendelhetők személyre szabott mesekönyveink. Csapj le a lehetőségre, ha valami igazán személyeset szeretnél adni gyermekednek.

Valamennyi mesekönyv gyártása június 16-án kezdődik10 munkanapon át tart, és legkésőbb július 2-án elindul a postázás az Általad választott módon.

5 990 Ft

EGYEDI TERMÉK LÉTREHOZÁSA

KÉRJÜK, ÁLLÍTSD BE ÉS MENTSD EL A SZEMÉLYRE SZABÁS RÉSZLETEIT, MERT A TERMÉKET CSAK EZUTÁN LEHET A KOSÁRBA TENNI.
  • max. 8 kar.
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Gyermek neme
Gyermek hajszíne
Gyermek hajtípusa
Mennyiség
Ez a termék csak rendelésre készül, egyedileg Nektek!

Cseppke mesekönyv

Tökéletesen személyreszabott mesekönyv, amelyben a Te gyermeked lehet a főszereplő. Az egyedileg, magas minőségben legyártott mesekönyvet a megrendelés során megadott adatok alapján perszonalizáljuk, így a történet főszereplője úgy fog kinézni, mint a gyermeked, úgy hívják, mint a gyermeked, sőt, a mesében szereplő ház falát is az az utcanév és házszám díszíti, ahol Ti laktok, ezzel is erősítve a mese személyes jellegét. A könyv gyártását 10 munkanapon belül vállaljuk. 

Történet

Ebben a mesében a Cseppke állatkák játszani szeretnének a főhőssel, aki nem más, mint a Te gyermeked, ezért nem kis nehézségek árán, baráti összefogás segítségével lehívják őt a térre. A főhős, vagyis a gyermeked út közben egy csomó megszámlálni valóval találkozik, hiszen nemcsak rengeteg barátja van, hanem azoknak rengeteg praclija, farkincája és fülecskéje is. Mire végigveszitek a számokat egytől-­tízig, elérkeztek a mese végére, ahol az is kiderül, hogy jut-­e az állatkáknak elég süti, amit anyuci sütött délután.

Olvass még többet a termékről! 

vagy lapozz bele:

Személyre szóló mesekönyv, 2­-4 éves korig.

21x21 cm méretű
28 oldalas
keményborítású mesekönyv
5 foglalkoztató oldallal

Gyártás: 10 munkanapon belül

* Ennek a mesekönyvnek a megrendelésével hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat (neved, email címed, telefonszámod és lakcímed) a PrimeRate Kft. (nyomda) részére átadjuk a gördülékenyebb gyártási folyamat végett. Kérésedre a későbbiekben a PrimeRate Kft. törli adataidat a rendszeréből. (Erről részletesen olvashatsz az ÁSZF-ben idekattintva.)

Kérjük, add meg a következő adatokat, hogy a mese valóban a gyermekedről szóljon! Miután ez megtörtént, nyomj rá a "Mentés" gombra, majd a darabszám és a figura paramétereinek beállítása után ne felejtsd el a terméket a kosaradba tenni! A karakter változása "mágikus", vagyis amire rákattintasz, aszerint megváltozik.

Ez is bejövős lehet Neked...

Kapcsolódó cikkek a blogon
chat Hozzászólások (3)
Értékelés