Leszel a barátom?

Június 11. és 15. között újból rendelhetők személyre szabott mesekönyveink. Csapj le a lehetőségre, ha valami igazán személyeset szeretnél adni gyermekednek.

Valamennyi mesekönyv gyártása június 16-án kezdődik10 munkanapon át tart, és legkésőbb július 2-án elindul a postázás az Általad választott módon.

5 990 Ft

EGYEDI TERMÉK LÉTREHOZÁSA

KÉRJÜK, ÁLLÍTSD BE ÉS MENTSD EL A SZEMÉLYRE SZABÁS RÉSZLETEIT, MERT A TERMÉKET CSAK EZUTÁN LEHET A KOSÁRBA TENNI.
  • max. 8 kar.
Gyermek neme
Gyermek hajszíne
Gyermek hajtípusa
Legeslegjobb barát
Mennyiség
Ez a termék csak rendelésre készül, egyedileg Nektek!

Tökéletesen személyreszabott mesekönyv, amelyben a Te gyermeked lehet a főszereplő. Az egyedileg, magas minőségben legyártott mesekönyvet a megrendelés során megadott adatok alapján perszonalizáljuk, így a történet főszereplője úgy fog kinézni, mint a gyermeked, úgy hívják, mint a gyermeked, és a történet végén az ő kedvenc Cseppke figurája lesz a legjobb barátja. A könyv gyártását 10 munkanapon belül vállaljuk. 

Történet


Ebben a mesében a Cseppke állatkák mind-­mind azon mesterkednek, hogy a főhős, tehát a Te gyermeked őket válassza ki leges-­leges-legeslegjobb barátjának. Az állatkák "érveléséből" olyan hasznos információkat tudhatunk meg, minthogy egy zsiráf hátán nagyszerűen lehet csúszdázni, egy csiga bizony utolérhetetlen nyáloncsúszásban, vagy hogy csakis egy nyuszival az igazi nyuszi ül a fűbent játszani.
A történet végén persze csak egy állatka lehet a leges-­leges­-leges-­legjobb barát. "Meglepő módon" pont az, akit a gyermeked is választana magának, ha nem lenne ez a csodaszép mesekönyv meglepetés a számára.

Olvass még többet a termékről!

vagy lapozz bele:

Személyre szóló mesekönyv, 3-­6 éves gyerekeknek.


21x21 cm méretű
28 oldalas
keményborítású mesekönyv
4 foglalkoztató oldallal

Gyártás: 10 munkanapon belül

* Ennek a mesekönyvnek a megrendelésével hozzájárulsz ahhoz, hogy adataidat (neved, email címed, telefonszámod és lakcímed) a PrimeRate Kft. (nyomda) részére átadjuk a gördülékenyebb gyártási folyamat végett. Kérésedre a későbbiekben a PrimeRate Kft. törli adataidat a rendszeréből. (Erről részletesen olvashatsz az ÁSZF-ben idekattintva.)

Kérjük, add meg a következő adatokat, hogy a mese valóban a gyermekedről szóljon! Miután ez megtörtént, nyomj rá a "Mentés" gombra, majd a darabszám és a figura paramétereinek beállítása után ne felejtsd el a terméket a kosaradba tenni! A karakter változása "mágikus", vagyis amire rákattintasz, aszerint megváltozik.

Ez is bejövős lehet Neked...

Kapcsolódó cikkek a blogon
chat Hozzászólások (2)
Értékelés