Cseppke Csodakönyv

Mesekönyv megelevenedő figurákkal és foglalkoztató feladatokkal. 

Cseppke Csodakönyvedet INGYENES szállítással küldjük, bátran tegyél mellé a kosaradba egy tipegőhálózsákot is! ;)

Ajánlott: 3-7 éves korig
Oldalszám: 112 oldal
Méret: 21x21 cm
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás

6 990 Ft
Cseppke Csodakönyv
search
  • Cseppke Csodakönyv
  • Cseppke Csodakönyv
  • Cseppke Csodakönyv
  • Cseppke Csodakönyv

A Cseppke Tente applikáció megalkotása, tehát már évek óta terveztük, hogy meglepjük vásárlóinkat egy olyan könyvvel, amelyben valamennyi mesénk, illetve minden olyan figura megtalálható, amely az applikáció segítségével varázslatos módon megelevenedik. Megszületett hát a Csodakönyv, és a következő csodákat tartogatja Nektek:

19 mese a Cseppke figurák főszereplésével

Amióta tipegőhálózsák a tipegőhálózsák, tehát amióta a Cseppkénél megjelentek ezek a fantasztikus termékek, a mellrészükön óriási mintával, azóta írjuk meg minden egyes figura meséjét. Így szeretnénk segíteni az anyukáinknak az esti rutin különlegessé tételében, és abban, hogy a kicsi jobban kötődjön a hálózsákjához és így estéről-estére szívesen felvegye azt. A Csodakönyvben ezek a mesék végre összegyűjtve jelennek meg, így már nemcsak a netről letöltve szolgálnak olvasni valóval az esti meséléshez, hanem egy gyönyörűen kivitelezett könyv formájában is. 

27 foglalkoztató oldal

Aki csak egy kicsit is ismeri a Cseppkét, tudja, hogy a sok-sok cuki figura „édesanyja”,  vagyis megalkotója nem más, mint a márka egyik tulajdonosa, Laár Györgyi. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Györgyi amellett, hogy fantasztikus grafikus és jelmeztervező, de eredeti szakmáját nézve tanítónéni, aki él-hal a foglalkoztató feladatokért. 

19 megelevenedő csodás figura

A mesekönyv a sok-sok mesén és foglalkoztató feladaton túl sok-sok csodát is tartogat gyermeked számára életre kelő mesehősei révén.  Nem kell más hozzá, mint egy mobiltelefon, a Cseppke Tente applikáció és már indulhat is a varázslat!

Hogyan elevenednek meg a figurák?

Töltsd le mobiltelefonodra díjmentesen a Cseppke Tente alkalmazást innen:

appstorelogo.png google-play-badge.png 

Nyisd meg és indítsd el az „Életre kelt Cseppke” menüpontot!

Tartsd mobilod kameráját egy a könyvben „Kelts életre!” felirattal ellátott figura fölé, várd meg, amíg az alkalmazás betölti a kisfilmet, majd láss csodát! És persze gyönyörködj gyermeked csillogó tekintetén, miközben felfedezi a varázslatot!

Ajánlott: 3-7 éves korig
Oldalszám: 112 oldal
Méret: 21x21 cm
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás

Ez is bejövős lehet Neked...

Hozzászólások (2)
Értékelés