Hosszú ujjú kamáslis tipegőhálózsák Nagyobb

Hosszú ujjú tipegőhálózsák kamáslival

Pecs%C3%A9tek%20magyar%20term%C3%A9k2.pn Pecsétek védett márka2.png Pecs%C3%A9tek%20garancia2.png

Hálózsák járni tudó kisgyermekek számára. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól.

Bővebb leírás

Készleten, megrendelés után azonnal küldjük.

11 090 Ft

Ez is bejövős lehet Neked...

Adatlap

FazonTipegőhálózsák

Bővebben a termékről

Hálózsák járni tudó kisgyermekek számára. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól. Az alsó nyílásokon a gyermek kidughatja a lábát, így a hálózsák nem korlátozza akkor sem a mozgásában, ha már ébren van, és valahová el szeretne tipegni. A kamásli a lábra húzva tökéletesen melegen tartja a kicsit alulról is. A kicsi nyakát cippzártakaró védi a húzózártól. hosszú ujjaknak köszönhetően a hidegebb éjszakákon vagy helyiségekben nyújt megnyugtató megoldást.Hétféle méretben kapható

80 cm
86 cm
92 cm
98 cm
104 cm
110 cm
116 cm


Jótanács a méretválasztáshoz:  Nézd meg, milyen méretű ruhácskákat visel most a gyermeked, és válassz annál egy számmal nagyobb hálózsákot! A mérettáblázathoz kattints ide!

Összetétele
Külső oldal: 100% pamut
Belső oldal: 100% poliészter

Mosás: kifordítva, 40°C

Olvass még többet a termékről! 

Aláöltöztetési útmutató 

Vélemények

Értékelés 
2019-02-28

A kezdet

Ez volt az első Cseppkénk,amit vettem a kislányunknak.Először idegenkedett tőle,mert takaró és hálózsák ellenes, aztán megbeszéltük,hogy ez nem zsák,hanem tipegő és mennyivel kényelmesebb lesz neki és nem kell nyakig betakaróznia sem...persze a pingvinek a segítségemre voltak és a 3.estére már a kislányom kérte,hogy vegyük fel!azóta Cseppke lázban égünk :)

  Értékelés 
  2019-02-27

  Cseppke

  Imádjuk ezt a tipegő hálózsákot,a kislányom elég fagyos,de így nyugodtan alszom, nem kell attól tartanom,hogy kitakarózik éjszaka! Már meg van a következő kiszemelt! ;)

   Van már ilyen Cseppkéd? Írd meg róla a véleményed!

   Hosszú ujjú tipegőhálózsák kamáslival

   Hosszú ujjú tipegőhálózsák kamáslival

   Hálózsák járni tudó kisgyermekek számára. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól.

   Path: > > > > Hosszú ujjú tipegőhálózsák kamáslival

   Akik ezt a terméket megvették, még ezeket is megvásárolták mellé:

   személyre szóló mesekönyvek

   Megtekintett termékek