Csilivili szülinapi nyereményjáték
Szerző     Jul 18, 2017     Home    0Hozzászólások
  • Post Gallery
  • Post Gallery
  • Post Gallery
  • Post Gallery
Elérkezett a negyedik. A háromamagyarigazság ráadása! Négy esztendővel ezelőtt, augusztus 1-én nyitotta meg virtuális kapuit a Cseppke webáruház, hogy aztán bennünket, a létrehozóit hihetetlen sok feladattal, megoldandó nehézséggel, de annál is több örömmel ajándékozzon meg.

Hogy miből fakad az örömünk? A rengeteg gyönyörű fotóból, amit a gyermekeitekről megosztotok velünk, és a sok-sok kedves köszönő üzenetből és levélből, amelyek mindegyike azt tükrözi vissza, hogy azzal, amit csinálunk, sikerül vidámságot csempésznünk a kisgyerekes családok életébe, de ami ennél is sokkal-sokkal fontosabb, hogy sikerül nekik valós megoldást nyújtanunk az éjszakai takargatás problémájára. Mi magunk is tudjuk, milyen az, éjszakákat átvirrasztani egy-egy probléma miatt, ezért olyan örömteli azt olvasni, hogy egy anyuka végre nyugodtan kipihenheti magát éjszaka, mert a gyermekét biztonságban tudja.

Nos még hosszan tudnék elszorult torokkal és könnybe lábadt szemmel ömlengeni, de valljuk be, nem ezért „gyűltünk össze” itt, ebben a blogbejegyzésben. Tehát térjünk inkább a lényegre!

A Cseppke márka életében már hagyománnyá vált, hogy a születésnapunkat egy hatalmas nyereményjátékkal ünnepeljük meg, idén sincs ez másképp.

És az sincs másképp, hogy ezt a jeles ünnepet egy kicsit kihasználva megkérdezzük régebbi, frissebb és leendő vásárlóinkat egy-két olyan témában, amelyek nekünk fontosak a továbblépéshez, a termékeink fejlesztéséhez, vagy épp az általunk nyújtott kiszolgálás minőségének emeléséhez.

Ám, mivel a válaszok nekünk nagyon fontosak és értékesek, a segítséged nem várjuk el „csak úgy”. Mindenkit, aki veszi a fáradtságot, és  KITÖLTI KÉRDŐÍVÜNKET, szeretnénk megajándékozni valami nagyon értékessel. Ez pedig idén nem más, mint a tőlünk telhető eddigi legjobb és legújabb termék, egy csillogós mintával megnyomott kamáslis tipegőhálózsák. Azonban tudjuk, hogy olyan sokan fogtok nekünk válaszolni, hogy mégsem áll módunkban mindenkinek hálózsákot adni, ezért mivel a legújabb, Cseppke prémium termékeinkből 5 új designt vezetünk be, úgy döntöttünk, hogy a beküldők közül 5 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik választhatnak egy ilyen hálózsákot.

Mit kell tenned, hogy Te legyél az egyik szerencsés?

Kattints ide, és töltsd ki kérdőívünket!

Aztán ha kész vagy, tedd össze a kezed, és imádkozz egészen augusztus 11-ig, amikor a beküldők között kisorsoljuk az 5 nyertest! Ugye, milyen egyszerű?
Kérjük azonban, hogy a kérdőívet csak egyszer töltsd ki. Ez számunkra azért nagyon fontos, mert így kaphatunk valós adatokat a megkérdezés után. Neked pedig teljesen fölösleges többszörös kitöltéssel fáradnod, mert a kérdőív lezárása utána többszörös kitöltéseket kiszűrjük és töröljük is. Tehát úgysem vehetsz részt többször a sorsoláson, mint egy.

Mi Neked drukkolunk, hajrá!

 

A játékban való részvétel feltételei:

A játékban bárki részt vehet, aki betöltötte 18. évét, és kitölti kérdőívünket.
A kérdőív 2017. augusztus. 1. nulla órától augusztus 10. éjfélig érhető el és tölthető ki. Egy játékos csak egyszer vehet részt a játékban, tehát az ugyanazon személytől származó többszöri kitöltéseket töröljük. A játékban résztvevő valamennyi válaszadó a kérdőív kitöltésével egyértelműen elfogadja a játék szabályait. A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyertesek nevét 2017. augusztus 11-én a weboldalunkon és a Cseppke Facebook oldalán tesszük közzé, illetve a nyerteseket e-maiben is értesítjük.

A játék menete:

Nevezés a játékra a kérdőív kitöltésével: 2017. augusztus 1-10.

Sorsolás és nyertesek kihirdetése: 2017. augusztus 11.

Nyeremények:

5 db szabadon választott Cseppke Prémium tipegőhálózsák kamáslival a Cseppke 2017 őszén megjelenő kollekcióból

Hozzászólások

Jelentkezz be vagy regisztrálj ha hozzá szeretnél szólni