Melyik vastagság milyen meleg? A kérdés TOGos…

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (1447)
  • Post Gallery
Most, ahogy ezeket a sorokat írom, egyrészt elönt a büszkeség, mert egy hosszú munkafolyamat végén örömömre szolgál a bejelentés, amelyre készülök.Ez pedig nem más, minthogy többéves utánajárás, nagyon sok pénz és idő befektetésével végre sikerült beméretni a zsákjainkat a nemzetközi TOG sztenderd alapján.
  • Post Gallery
Általában a fenti mondattal ajánlják egymásnak az anyukák az otthon dolgozó hobbivarrónők tipegőhálózsákjait a Cseppke helyett. De valóban alternatívái ezek a termékek a mieinknek? Ezt a kérdést boncolgattam magamban.
A Pantone 2018 év színének az Ultra Violet, közönségesebb nevén a lilát választotta. Ez a tény sokakat hidegen hagy. De mi van azokkal, akiket igenis érdekel? Akik anyukaként is szeretnek divatosak maradni és azt is szeretik, ha a gyermekük is igazán trendi cukiságokkal van körbe véve? Nekik – és ha idáig eljutottál cikkünkben, megkockáztatom, hogy Neked – állítottuk össze ezt a kis gyűjteményt ha

Az év színe a lila. Na és akkor mi van?

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (173)
Minden a megjelenésére valamit adó nő hallotta már, hogy az idei év színe a lila. Nos vannak, akiket hidegen hagy a hír, felteszem, ők vannak a legkevesebben. Azonban vannak, akik boldogan veszik elő a polc mélyén az épp erre a „lehetőségre váró” ruhadarabjaikat, a többiek pedig bosszankodva fontolgatják, hogy hogyan kövessék a trendet, amely ennyire markáns színt helyezett a középpontba. Fogadd szeretettel és nyitottsággal LADÁNYI BEÁTA, A MIT V

Hogyan éld túl az anyaságot? - III. rész

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (564)
Cikksorozatunk előző részeiben már tökéletesen lefektettük, hogy anyukának lenni amellett, hogy felemelő, bizony óriási szívás is. Most jöjjenek olyan hasznos termékek, amelyek valóban segítenek egy-egy probléma megoldásában, kezelésében, méghozzá úgy, hogy közben vidámságot, esetleg élményeket is csempésznek a mindennapjaitokba!
Showing 1 to 5 of 24 (1 Pages)