A Pantone 2018 év színének az Ultra Violet, közönségesebb nevén a lilát választotta. Ez a tény sokakat hidegen hagy. De mi van azokkal, akiket igenis érdekel? Akik anyukaként is szeretnek divatosak maradni és azt is szeretik, ha a gyermekük is igazán trendi cukiságokkal van körbe véve? Nekik – és ha idáig eljutottál cikkünkben, megkockáztatom, hogy Neked – állítottuk össze ezt a kis gyűjteményt ha

Az év színe a lila. Na és akkor mi van?

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (92)
Minden a megjelenésére valamit adó nő hallotta már, hogy az idei év színe a lila. Nos vannak, akiket hidegen hagy a hír, felteszem, ők vannak a legkevesebben. Azonban vannak, akik boldogan veszik elő a polc mélyén az épp erre a „lehetőségre váró” ruhadarabjaikat, a többiek pedig bosszankodva fontolgatják, hogy hogyan kövessék a trendet, amely ennyire markáns színt helyezett a középpontba. Fogadd szeretettel és nyitottsággal LADÁNYI BEÁTA, A MIT V

Hogyan éld túl az anyaságot? - III. rész

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (465)
Cikksorozatunk előző részeiben már tökéletesen lefektettük, hogy anyukának lenni amellett, hogy felemelő, bizony óriási szívás is. Most jöjjenek olyan hasznos termékek, amelyek valóban segítenek egy-egy probléma megoldásában, kezelésében, méghozzá úgy, hogy közben vidámságot, esetleg élményeket is csempésznek a mindennapjaitokba!

Hogyan éld túl az anyaságot? - II. rész

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (134)
Kérdezed a családtagokat, jobb esetben kapsz egy mindegyet, rosszabb esetben egy vállrándítást, esetleg egy bajusz alatt elmormolt, most reggeliztünk, még nem vagyok éhes, fogalmam sincs.

Hogyan éld túl az anyaságot? – I. rész

Szerző     Home      0 Hozzászólások  Látták (1075)
Ideje, hogy bevalljuk: az anyuci lét minden velejáró öröme mellett végtelen fárasztó, sokszor kilátástalannak tűnő tevékenység, ami az egyik főszereplőjét, jelen esetben az anyát, teljesen bedarálja, kifacsarja, elsősorban az önmagára fordított idejétől megfosztja, és rossz esetben a folyamat végén nem marad más, mint egy régi önmagára csöppet sem hasonlító árnylény.
Showing 1 to 5 of 22 (1 Pages)