Cseppke by MerinoGold pamutos tipegőhálózsák

Cseppke by MerinoGold hálózsák, nem csak járni tudó kisgyermekek számára.

32 900 Ft
Méret
Vastagság
Mennyiség

Cseppke by MerinoGold hálózsák, nem csak járni tudó kisgyermekek számára. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól. Az alsó nyílásokon a gyermek kidughatja a lábát, így a hálózsák nem korlátozza akkor sem a mozgásában, ha már ébren van, és valahová el szeretne tipegni. A kamásli a lábra húzva tökéletesen melegen tartja a kicsit alulról is. Az oldalsó cipzár miatt, hason alvó gyermekek számára is kényelmes éjszakai viselet. 

A tipegőhálózsák, akárcsak a Cseppke by MerinoGold valamennyi terméke, nemcsak anyaga tekintetében, de kialakításának gondosságában is eltér a piacon fellelhető többi terméktől. A zsákocska külső anyaga mosás hatására minimálisan tömörödik, így az első mosást követően kevésbé gyűrődik és könnyebben kezelhetővé válik.

A külső réteg applikát fülecskéivel és arany hímzésével békésen szendergő cicává varázsolja a zsákocskát, amely egész éjjel őrzi gyermeked álmát.

Belső oldalát Adaptive® Hőszabályozós kelme teszi egyedülállóvá.

Miért különleges az Adaptive® Thermo Control?

Testünk napi hőmérséklet-ingadozása természetes fiziológiás folyamat. Az adaptív hőszabályozás segítségével a kelme dinamikusan reagál a testhőmérséklet változásaira. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor a kicsinek melege van, akkor a kelme hűsíti, amikor fázik, akkor pedig melegíti.

Emellett az Adaptive® felszín elvezeti a nedvességet, növeli a párolgást, továbbá segít hűvös és száraz alvási környezet kialakításában, ezzel javítva az alvás minőségét.

  

A MERINOGOLD különleges anyagok felhasználásával készült termékeit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is élvezhetik.

A felnőtt kollekciót itt találod!

 

Négyféle méretben kapható.

86

92

98

104

 

Anyagösszetétel

Kívül: 98% Pamut, 2% Elasztán

Belül: 67% PES, 31% Lyocell, 1% Viszkóz, 1% Kasmír

Rugalmas kamásli: 50% Pamut, 50% PES

Mosás: kifordítva 30°C

Mosás után a külső anyaga kevésbé gyűrődik.

Mérettáblázat

Ez is bejövős lehet Neked...

Hozzászólások (0)