Az idei karácsony sok szempontból különleges a számunkra. Legfőképp azért, mert most kifejezetten karácsonyi ajándékokkal is készülünk a vásárlóink, így a Te számodra is. Ahogy az idei esztendőben is egy csomó új ajándékot vezettünk be, amikkel kedveskedni és segíteni szeretnénk. Ezen az oldalon most összegyűjtöttük, hogy mi az a sok minden, amit a Cseppke idén karácsonykor tartogat Neked.

Tudorka

Idén vezettük be először, hogy minden zsákocska mellé adunk egy foglalkoztató füzetet, amit Györgyi tervez Nektek, minden évszakban megújul, hogy az újabb rendelések is tartogassanak megoldandó feladatokat a kicsiknek, és ami reményeink szerint egy kicsit leköti a gyermeked.

Baby on  board matrica

A Tudorka bevezetésekor rájöttünk, hogy bár fantasztikus ötlet minden megrendeléshez ajándékot adni, mégis azok, akiknek kisebb a gyermeke, ezért nem tud még feladatot megoldani, kevésbé örülnek neki. Ezért a 92-es vagy annál kisebb zsákok mellé egy hipercuki Baby on board matricát mellékelünk ajándékba. 

Ingyenes ajándékkísérő kártyácskák

Mi sokszor jártunk már úgy, hogy az ajándékok becsomagolása után fedeztük csak fel, hogy az ajándékkísérő kártyáról megfeledkeztünk. Ebből a tapasztalatból kiindulva terveztünk 8 hipercuki ajándékkísérő kártyácskát, amit idekattintva ingyenesen letölthetsz magadnak. Akár az utolsó pillanatban is.

Ajándékutalvány

Szintén az idei esztendő eredménye, hogy mostantól módodban áll Ajándékutalványt vásárolni nálunk. A nagyon cuki plasztikkártya 5000, 10 000, 15 000 és 20 000 Ft-os értékben kapható és természetesen tovább ajándékozható. Így nem kell attól tartanod, hogy az, amit Te választasz, esetleg nem lesz megfelelő a megajándékozott kiskrapeknek. A kifejezetten a kártyához tervezett üdvözlőlapon pedig a saját szavaiddal teheted igazán személyessé az ajándékod. Az ajándékutalvány felhasználásának részleteiről idekattintva tudsz tájékozódni.

Extrahosszú cserehatáridő

Tudjuk, hogy egy Cseppke termékről leginkább akkor derül ki, hogy megfelelő-e a kicsi számára vagy sem, amikor felpróbálhatja azt. És azt is tudjuk, hogy decemberben erre leginkább december 24. után kerül sor. Ezért gondolva azokra, akik ajándékba szánják a zsákocskát, pizsit vagy bármit, valamennyi decemberben vásárolt termékünkre extrahosszú cserehatáridőt adunk. Ez azt jelenti, hogy a vásárlástól való elállásra továbbra is a törvényben előírt 14 naptári napon belül van mód, de a termék méretcseréjét január 15-ig bármikor nagyon szívesen lehetővé tesszük. Feltéve, ha a termék sem mosva, sem öblítve, sem használva, csupán felpróbálva volt.
Így extrahosszú cserehatáridőnk lehetővé teszi, hogy akár már a hó elején beszerezd a Cseppkétől az ajándékod, és nem kell izgulnod, hogy jó-e vagy sem, mert simán kicseréljük még január elején is.

ADVENTI AJÁNDÉKOK TŐLÜNK NEKED!

Sokat törtük a fejünket, hogy mit adjunk idén az anyukáinknak karácsonyra. Mivel nem sikerült megtalálnunk a „leges-leges-leges-legjobb ajándékot”, ezért úgy döntöttünk, hogy három különböző féle ajándékot adunk, és a megrendelésének időpontjával döntse el mindenki maga, hogy melyiknek örülne a legjobban. Három vasárnap három különböző ajándékkal várunk hát Téged is.

December 3. Első adventi vasárnap – Ajándékkupon 1000 Ft értékben

Lepd meg magad egy 1000 Ft-os ajándékkuponnal, amit a megrendelt termékek mellé csempészünk, és a következő vásárlás során lesz felhasználható, de akár ajándékba is adható.
Egy megrendeléshez a benne szereplő termékek értékétől vagy darabszámától függetlenül csupán 1 db ajándékkupont adunk.

December 10. Második adventi vasárnap – Ingyenes postázás

Vásárolj ezüst vasárnapon a Cseppkétől, és mi ingyen postázzuk a megrendelésed.

December 17. Harmadik adventi vasárnap – Ajándék exkluzív anyuci táska

Lepd meg magad egy ilyen exkluzív, sehol sem kapható, praktikus és vicces anyuci táskával! Hogyan? Rendelj tőlünk arany vasárnapon valamit, és mi a borítékba becsempészünk egy ilyen táskát Neked ajándékba. Ha esetleg a nagy érdeklődés miatt elfogynának az exkluzív anyuci táskáink, a hiányt a webáruházban is kapható fekete táskákkal pótoljuk. Ezek megtekintéséhez kattints ide!

És mivel utáljuk, ha bármilyen akció kezdetére éjfélig kell várni, ezért úgy döntöttünk, hogy belenyúlunk a naptárba, és meghosszabbítjuk a vasárnapokat. Így nálunk a Bronz, Ezüst vagy Arany vasárnap már szombat este 8-kor kezdődik, így a jeles nap előestéjén is leadhatod rendelésed, mi pedig „meglepünk” Téged az aktuális adventi ajándékkal.

Egy megrendeléshez a benne szereplő termékek értékétől vagy darabszámától függetlenül csupán 1 db anyuci táskát adunk.

BOLDOG KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉST KÍVÁNUNK MINDENKINEK!