Türelembónusz - Cseppke

Türelembónusz

türelembónusz-01

Ahogy véget ért a nyár, azt tapasztaltuk, hogy hatványozottan megnövekedett az érdeklődés hálózsákjaink iránt. Ezért hihetetlen hálásak vagyunk az égieknek is, de legfőképp a vásárlóinknak, akik bíznak bennünk. Ugyanakkor a megnövekedett igények nagyobb gyártási kapacitást is kívánnak tőlünk. A feladathoz természetesen igyekszünk felnőni, folyamatosan bővítjük csapatunkat is, ám mégis előfordulhat, hogy összeesküdnek ellenünk a körülmények, és – bár nagyon utáljuk, de – ki kell használnunk az ÁSZF-ben vállalt tíz munkanapos gyártási határidőt. Pontosan tudjuk, milyen rossz arra várni, amikor hideg van, hogy megérkezzen a várva várt Cseppke TENTE zsák. Nem is gondoljuk, hogy valóban tudnánk kompenzálni a várakozással járó kellemetlenséget. Mégis szeretnénk kárpótolni Téged, amennyiben megajándékozol bennünket a bizalmaddal, és mi jobban igénybe vennénk a türelmedet, mint az számunkra elfogadható lenne.

Hogyan?
Adott két dátum. Az előre utalás dátuma és a postázásé. Mindkettőnek hivatalosan igazolható nyoma van. Mi pedig kitaláltuk, hogy amennyiben a kettő közötti idő lefedi az Általános Szerződési Feltételeinkben bevállalt tíz munkanapos határidőt, tehát ha az utalás és a postázás ideje között valóban eltelik tíz munkanap, akkor a vevőnket, vagyis Téged a következő vásárlásodkor megajándékozunk
10% kedvezménnyel!
Sőt, amennyiben a várakozás ideje hosszabbra nyúlik (ami szándékaink szerint teljességgel kizárt, de az ördög sajnos sosem alszik), akkor napról-napra 1%-kal nő a következő vásárlásnál felhasználható kedvezmény mértéke.
Tehát ha 11 nap telik el, akkor 11%, ha 12 nap, akkor 12% és így tovább.
Innentől már Neked kell eldöntened, hogy kinek drukkolsz: a varrónőinknek vagy az időnek.

Példa a Türelembónusz működésére
Tegyük fel, hogy 2015. szeptember 18-án utaltad el és érkezett meg a számlánkra a megrendelésed értéke!
Ez egy pénteki nap. A következő munkanap szeptember 21-ére esik, a tizedik pedig pont két hét múlva péntekre, ami október 2-án van.
Tehát, ha október 2-ig sikerül a terméket legyártanunk, és mi aznap postázzuk ki, akkor a postázás tényéről szóló levélben egy egy alkalommal beváltható kupont is kiküldünk Neked, melynek segítségével a következő vásárlásodból tíz százalék kedvezményben részesülsz.
Ha csak a következő munkanapon tudunk postázni (a példa szerint október 5-én, hétfőn), akkor már ez a kedvezmény 11%-ra nő, a következő munkanapon 12-re, aztán 13-ra és így tovább, és így tovább.

Hogyan működik a Türelembónusz készpénzes fizetéses megrendeléskor?
Ebben az esetben az első dátum, amikortól a gyártási időt (és esetleges Türelembónuszt) számoljuk, a megrendelés napja, vagy ha ez munkaszüneti nap, akkor az azt követő első munkanap.  Tehát ha szombaton rendelsz, akkor a következő hétfőt számítjuk úgy, hogy onnantól ketyeg a tíz munkanapos gyártási határidő. Innetnől kezdve azonban minden megegyezik azzal, amit az átutalásos példában leírtunk feljebb.

Mi a helyzet a türelmes törzsvásárlóinkkal?
Amennyiben Te már törzsvásárlónk vagy és ezért eleve jár Neked tíz százalék kedvezmény, úgy a 11-dik naptól növekszik a kedvezményed, amelyet a következő vásárlásnál használhatsz fel.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a Türelembónusz a fizetés és a postázás napja között eltelt időszakra vonatkozik és nem a szállítási határidőre!

Őszintén bízunk benne, hogy egyrészt sosem lesz szükség Türelembónuszra, hisz az azt jelentené, hogy minden vásárlónk terméke időben elkészül, de ha mégis kénytelenek vagyunk kupont küldeni, akkor reméljük, hogy a kedvezménnyel valóban tudunk kárpótolni a türelmedért.