Bemutatjuk a Cseppke hálózsákokat

A Te babád vagy gyermeked is állandóan kitakarózik az éjszakai alvás alatt? Előfordult már, hogy emiatt reggelre meg is fázott? Ennek egyszer, s mindenkorra vége! Már kaphatók a Cseppke TENTE hálózsákok, amelyek megoldanak minden be- és kitakarózással kapcsolatos problémát. Ha érdekel, hogy hogyan, görgess lejjebb! A webshophoz kattints ide! 

cseppke_halozsak_foto_fekvo_esti

10 érv, hogy miért adj gyermekedre Cseppke TENTE hálózsákot

1.) Természetesen alapvető, hogy gyermeked Cseppke hálózsákban nem tud kitakarózni.

2.)Ennek köszönhetően Te is nyugodtan alhatsz, hisz biztos lehetsz affelől, hogy nem fázik meg éjszaka.

3.)Puha, mint egy ölelés. A téli hálózsákokban kívül finom pamutanyag, belül meleg polárbélés gondoskodik róla, hogy gyermeked még álmában is érezze a törődésed. A nyári változatban a belső polárbélés helyett egy második pamutréteg található.

IMG_7922x

4.) A változatos színválasztéknak köszönhetően mindenki találhat kedvére való Cseppke hálózsákot.


cseppke_halozsak_labatlan_zsirafos cseppke_halozsak_labatlan_nyulas cseppke_halozsak_labatlan_madaras_uj cseppke_halozsak_labatlan_cicas_uj cseppke_halozsak_labatlan_birkas_uj csigasbaba

5.) A Cseppkére jellemző hiperédes állatfigurák mostantól az éjszakákat is vidámabbá teszik.

cseppke_halozsak_reszlet_nagy cicas


6.) A hálózsákok fel- és levételekor, valamint a kisbabáknál még sűrűbb éjszakai pelenkázások alatt "mamabarát" részletek "dolgoznak a kezed alá".

IMG_7919x cseppke_halozsak_reszlet_kiterített IMG_7905x IMG_7927x

7.) Nagyobb méretben is kapható, egészen 6 éves korig. A tipegőhálózsákok mérettáblázatához kattints ide!


8.) Ha a gyermeked már tud járni, a tipegőhálózsákokban végre nem bukik orra.

felnézős


9.) Az alul nyitott hálóingekkel és pizsamákkal ellentétben - amelyek reggelre felcsúsznak a kicsi nyakába, hogy ő így csupasz derékkal, ám annál kényelmetlenebbül töltse az éjszakát - a Cseppke TENTE zsák egész éjjel melegíti gyermeked.


10.) Három különböző, speciális fazonban kapható, mely a különböző korú és mozgásigényű gyermekek szükségletei alapján lett kialakítva. Babahálózsák, Tipegőhálózsák és Tipegőhálózsák kamáslival.

csigasbaba csigastipego csigaskamaslis

+1 A kifejezetten a Cseppke fejlesztésének köszönhető kamáslis tipegőhálózsákok a lábaknak kialakított nyílásoknál egy-egy olyan kamásliban végződnek, amelyeket éjszaka a gyermek lábára húzhatunk, mint egy zoknit, ébredés után viszont feltűrhetők, akárcsak egy nadrág két szára.

IMG_8016xIMG_8010x

Ha szeretnéd a termékeket a webshopban is megnézni, kattints ide!