Bemutatjuk a Cseppke hálózsákokat

A Te babád vagy gyermeked is állandóan kitakarózik az éjszakai alvás alatt? Előfordult már, hogy emiatt reggelre meg is fázott? Ennek egyszer, s mindenkorra vége! Már kaphatók a Cseppke TENTE hálózsákok, amelyek megoldanak minden be- és kitakarózással kapcsolatos problémát. Ha érdekel, hogy hogyan, görgess lejjebb! A cseppke webshophoz kattints ide!

Cseppke tipegő hálózsák

10 érv, hogy miért adj gyermekedre Cseppke TENTE hálózsákot

1.) Természetesen alapvető, hogy gyermeked Cseppke hálózsákban nem tud kitakarózni. Ennek köszönhetően Te is nyugodtan alhatsz, hisz biztos lehetsz affelől, hogy nem fázik meg éjszaka.

2.) Puha, mint egy ölelés. A téli hálózsákokban kívül finom pamutanyag, belül meleg polárbélés gondoskodik róla, hogy gyermeked még álmában is érezze a törődésed. A nyári változatban a belső polárbélés helyett egy második pamutréteg található.

Cseppke hálózsák bélése

3.) A változatos színválasztéknak köszönhetően mindenki találhat kedvére való Cseppke hálózsákot, babahálózsákot.


 Cseppke tipegő hálózsák minták  Cseppke kamáslis hálózsák Cseppke totyogó hálózsák Cseppke babahálózsák Cseppk kutyas-babahalozsak

4.) A Cseppkére jellemző hiperédes állatfigurák mostantól az éjszakákat is vidámabbá teszik.

Cseppke tipegőhálózsák

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a gyermekek nem a hálózsákért, hanem a mellrészén található óriási állatkáért rajonganak. Nem csoda, hiszen az vigyáz rájuk egész éjjel, míg ők alszanak. Ahhoz, hogy a kicsid még inkább kötődhessen a figurához, és vele együtt a hálózsákjához, minden egyes állatkához írtunk egy mesét. Ha a gyermeked zsákján szereplő állatka meséjét beépíted az esti rutinba, biztosak vagyunk benne, hogy a kicsi még szívesebben fog lefekvés előtt a Cseppke tipegőhálózsákjába bújni.


5.) A hálózsákok fel- és levételekor, valamint a kisbabáknál még sűrűbb éjszakai pelenkázások alatt "mamabarát" részletek "dolgoznak a kezed alá".

Cseppke hálózsák minősége tipegő hálózsák részletek tipegő hálózsák tipegőhálózsák

6.) Nagyobb méretben is kapható, egészen 7 éves korig. Itt találod a tipegőhálózsákok mérettáblázatát.


7.) Ha a gyermeked már tud járni, a tipegőhálózsákokban végre nem bukik orra.

Cseppke tipegő hálózsák


8.) Az alul nyitott hálóingekkel és pizsamákkal ellentétben - amelyek reggelre felcsúsznak a kicsi nyakába, hogy ő így csupasz derékkal, ám annál kényelmetlenebbül töltse az éjszakát - a Cseppke TENTE zsák egész éjjel melegíti gyermeked.


9.) Többféle különböző, speciális fazonban kapható, mely a különböző korú, és mozgásigényű gyermekek szükségletei alapján lett kialakítva. A hálózsákok tetejét illetően ujjatlan és hosszú ujjú, míg a lábrész kialakítására nézve babahálózsákok és kamáslis tipegőhálózsákok közül választhatsz. 

tipegő hálózsák fazonok

10.) Ha Cseppke zsákot választasz gyermekednek, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb minőség mellett döntesz. Mivel kézműves termékekről van szó, természetesen előfordul egy-egy hibás patent vagy egy apró anyaghiba, de fél éven belül ezeket a bizonyíthatóan a mi oldalunkról származó hibákat garanciálisan javítjuk. Sőt! A gyakorlat azt mutatja, hogy egy Cseppke tipegőhálózsák vagy babahálózsák akár több generációt is ki tud szolgálni ugyanabban a családban. Mi ehhez minden segítséget megadunk javítási szolgáltatásainkkal, amelyek a garanciaidő lejárta után segítenek egy-egy meghibásodott, viseltes zsákot újra "csatasorba állítani". Így válik igazán kifizetődővé, ha a Cseppke márka mellett teszed le a voksod.

garancián túli javítás

+1 A kifejezetten a Cseppke fejlesztésének köszönhető kamáslis tipegőhálózsákok a lábaknak kialakított nyílásoknál egy-egy olyan kamásliban végződnek, amelyeket éjszaka a gyermek lábára húzhatunk, mint egy zoknit, ébredés után viszont feltűrhetők, akárcsak egy nadrág két szára.

A kamásliról annak fejlesztőiként rengeteget tudunk mesélni, hiszen a tipegőhálózsákokkal való egyesülése óta rengeteg hasznos tapasztalatot köszönhetünk neki. Ezeket ebben a cikkben foglaltuk össze, itt megtudható, hogy minek köszönhető hatalmas sikere.

Cseppke tipegő hálózsák kamáslival  Cseppke tipegőhálózsák kamáslival

Ha szeretnéd a termékeket a webshopban is megnézni, kattints ide!