Cseppke Adventi Kalendárium - Cseppke

Cseppke Adventi Kalendárium

Mertünk nagyot álmodni… és olyan akció kerekedik belőle, hogy csuda! Idén decemberben bármelyik napon rendelsz tőlünk, és az aznapi első harminc vevő között adod le rendelésed, biztos lehetsz benne, hogy kapsz tőlünk egy (vagy több) ajándékot. Ám, ahogy az az adventi kalendáriumoknál szokás, az aktuális meglepetés mibenléte mindig csak az adott nap reggelén derül ki, miután kinyílik az adott nap ablaka. 

2019%20advent1%20nyitott.png 2019 advent2 nyitott.png 2019 advent3 nyitott.png 2019 advent4 nyitott.png 2019 advent5 nyitott.png 2019 advent6 nyitott.png 2019 advent7 nyitott.png 2019 advent8 nyitott.png                

A mai ajándékunk (2019. december 8.)

2019 advent8 nyitott.png

Egy Utazós fejlesztő tábla a Pureworld felajánlásából. 

Az ajándék értéke: 2000 Ft

December 7. - Egy természetes 20 grammos Pezsgő fürdősó termékmintát és két darab mosható sminklemosó korongot tartalmazó ajándékcsomag a Herbarting és a AndindaDesign felajánlásából.  Az ajándék értéke: 800 Ft

December 6. - Egy zsiráfos textilcsörgő a FAWorite felajánlásából. Az ajándék értéke: 1900 Ft

December 5. - Egy 160 darabos Djeco matricacsomag az Anyaparadicsom felajánlásából. Az ajándék értéke: 990 Ft

December 4. - Egy 1 alkalmas belépő Anyuci jóga babucival programra vagy 1 hónap online csatlakozási lehetőség a kisbabás jógaórákhoz az Online Jóga Akadémia felajánlásából. Az ajándék értéke: 2500 Ft

December 3. - Egy mosható sminklemosó korongot, egy természetes alapanyagokból készült kézműves miniszappant és egy citromfüves teamécsest tartalmazó ajándékcsomag a Csipetkék, a Hanga szappan és a Lalunda felajánlásából. Az ajándék értéke: 710 Ft

December 2. - Becasue we care környezetbarát hipoallergén mosószer az Zöldmami felajánlásából. Az ajándék értéke: 1990 Ft

December 1. - Családi Adventi visszaszámláló az Anyuska - Több mint anya felajánlásából. Az ajándék értéke: 990 Ft

Fantasztikus karácsonyi akciónkhoz összesen 26 márka csatlakozott, így mi 27-en többek között olyan meglepetésekkel kedveskedünk 30-30 vásárlónak, mint Patak Gyöngyvér „Család a dombon” című nagysikerű regénye, 1 hónapos online csatlakozási lehetőség babás anyuci jógára, karácsonyi kézzel festett dekoráció a lakásodba, Cseppke csiga alakú sütikiszúró, anyuci táska, zsiráfos textilcsörgő babáknak, ingyenes postázás, természetes szépségápoló termékek, másfélliteres kiszerelésű hipoallergén környezetbarát mosószer vagy épp házhoz jövő autómosó-szolgáltatás (kívül-belül, bizony). 

Az ajándékok összértéke minimum 1 300 000 forint, hiszen az ingyenes postázási napon a megajándékozottak számát nem korlátozzuk le az első harmincra, hanem aznap mindenkinek ingyen szállítjuk a megrendelését.

Az akcióban részt vevő partnereink a következők (a logóra kattintva eljutsz a márka/felajánló saját oldalára): 

18 - Logosquare.png  21- anyaparadicsom-logo-web.png      8 - _KESZ_CS_LOGO.png  15 csipetkék logo.png19-.png      12 - IMG_2592.jpg   4 - eco_wood_shop.png            6_Macko_logo.png  25 - logo 1.png                                    Szúrj ki velem: Egyedi sütikiszúrók         

Azt azonban, hogy melyik nap melyik márka felajánlása jár az első 30 megrendelőnek, és mi is az pontosan, csak akkor tudod meg, ha decemberben nap mint nap ellátogatsz a Cseppke Webáruházba, és megnézed, hogy mi van az aznap kinyílt ablak mögött.

Apróbetűs, de FONTOS tudnivalók:

Felhívjuk figyelmed, hogy a felajánlott ajándék csak az aktuális napon rendelést leadó első harminc vevőnknek jár. Ha a rendelést visszaigazoló e-mailben benne van az ajándék, akkor biztos lehetsz benne, hogy az első 30 megrendelő között vagy, és az ajándék érkezik a termékkel együtt.

Egy nap egy vásárlónak csak egy ajándék jár, akkor is, ha több megrendelést ad le aznap.

A Cseppke jogosult visszavonni az ajándékot, ha bizonyításra kerül, hogy ugyanaz a vevő több e-mail címről ugyanaznap több megrendelést is leadott.

Vásárlástól való elállás esetén az ajándékot is vissza kell küldened, vagy amennyiben ez nem megoldható, annak értékét levonjuk a visszaküldött termék értékéből.

Ha ugyanaz a vevő több napon is ad le egy-egy rendelést, a megrendelések összevonására szállításnál nincs lehetőség. Amennyiben ehhez a vásárló mégis ragaszkodik, akkor a több megrendelés egynek minősül, és csupán az első nap ajándéka jár mellé.

Ajándékot cserélni másik ajándékra nem lehet, valamint az ajándékok készpénzre nem válthatóak.

unnepi_uzemmod.png

Szeretnénk, hogy tudd, hogy az ünnepek alatt mi is “halványabban” dolgozunk, hiszen csakúgy, mint Rád, ránk is igényt tart a családunk. Ugye, megérted? Ezért

december 21. és január 2. között
a telefont nem áll módunkban felvenni,

de ígérjük, hogy bármilyen kérdésben is számítasz ránk, nem fogunk cserben hagyni.
Azokra a levelekre, amelyek nem tűrnek halasztást, természetesen az ünnepek közötti munkanapokon is válaszolunk, és amennyiben ez idő alatt nyílik módod rendelni tőlünk, úgy felhívjuk figyelmed, hogy

megrendelésed december 30-dikán tudjuk leghamarabb kipostázni.

És, ha egy ajándékba kapott Cseppkéről a próba után kiderült, hogy túl kicsi/nagy/meleg/hideg/más, mint amit szeretnél, természetesen megoldjuk a cseréjét, csak dobj egy e-mailt az info@cseppke.hu címre!

Meghitt ünnepeket kívánunk!

Készülj a karácsonyra nyugodtan! 

extracsere.png

Ne várj azért a megrendeléssel, mert ajándék lesz, és félsz, hogy ha nem megfelelő a méret, akkor nem tudjátok kicserélni, mert lejár a cserére kiszabott 14 naptári napos határidő. Mi tudjuk, hogy például egy tipegőhálózsák csak akkor tud segíteni az éjszakák elcsendesítésében, ha igazán kényelmes viseletet biztosít. Ehhez viszont fel kell próbálni. Ezért minden decemberben megvásárolt termékre karácsonyi ajándékként tekintünk, és meghosszabbított cserehatáridőt biztosítunk rá. Mit jelent ez pontosan? Ha a karácsonykor átadott zsák/sapi/sál/bármi kicsinek/nagynak/sötétnek/világosnak/bárminek bizonyul a próba során, akkor jelezd nekünk január 15-ig az info@cseppke.hu címen, és mi kicseréljük egy pont tökéletesre.

Ehhez azonban fontos, hogy tudd:

terméket csak új állapotban tudunk cserélni. 

Próbálni ér, de mosni vagy öblíteni, illetve benne aludni vagy huzamosabb ideig viselni tilos! Vagyis szabad, de akkor nem tudjuk visszavenni.  

Minden 2019. decemberben vásárolt termékre, a törvényi előírástól eltérve 2020. január 15-ig extrahosszú ünnepi cserehatáridőt biztosítunk. 

A kivételes cserehatáridő nem alkalmazható azon termékek körére, amikre alapból a csere vagy elállás joga sem érvényes. Ezek az egyedi igények alapján gyártott termékek, a könyvek, valamint a használt, öblített vagy mosott termékek.