Bombasztikus Anyák napi meglepetés

Tavaly kitaláltuk, hogy megajándékozzuk azokat a Cseppkés anyukákat, akik Anyák napján rendelnek webáruházunkból. Annyira jó ötlet volt, hogy az akció óriási sikerrel zárult. Idén úgy döntöttünk, hogy megismételjük az akciót. Persze nem ugyanúgy. Ráduplázunk!

Mit jelent ez?

Kifejezetten az ünnepre idén is készítettünk egy újabb Anyuci táskát, amely így néz ki:

Aztán úgy három hónapja nekiálltunk partnereket vadászni, akik különböző ajándékokkal és ajánlatokkal töltik meg ezt az ultramenő táskát. 

Eddig ez még akár ugyanaz az akció is lehetne, mint tavaly, csakhogy míg tavaly
14 partnerünk segítségével összesen 16.680 Ft összértékű ajándékot sikerült 100 anyukának átadnunk, úgy ezeket az adatokat idén megdupláztuk.

Az első 200 (jól látod: kettőszáz) vásárlót, aki 

2018. május 6-án (tehát 0 óra és 24 óra között)

minimum 9000 Ft értékben rendel a Cseppke webáruház bármely termékéből,

automatikusan megajándékozzuk a kifejezetten erre az alkalomra készített "Anyuci táskánkkal",

amelyet 32 partnerünk tölt meg ajándékokkal és vásárlási kuponokkal. 

A rendeléssel automatikusan megszerezhető tárgyi ajándékok és ajándéktanulmányok értéke (a vászontáska értékével együtt): 30 794Ft

Ezen felül a forintban meghatározott vásárlási kuponok összértéke: 37 400 Ft

Mindezeken felül a táska további 

8 db 10%-os

2 db 15%-os

4 db 20%-os és

2 db 25%-os

kupont tartalmaz, szintén partnereink felajánlásából.

Amennyiben az ünnep napján az ajándékokkal teli Anyuci táskák elfogynának, akkor az ezután beérkező további 100 megrendelés mellé továbbra is jár az anyuci táska ajándékba, csak már ajándéktárgyak nélkül, de kuponokkal együtt, amiket elektronikusan küldünk ki egy levélben. Tehát ebből a táskából kizárólag a tárgyi ajándékok hiányoznak, ettől függetlenül ehhez is járnak az ajándék online tanfolyamok és tanulmányok. Az online ajándékos táska értéke: 16 000 Ft, vagyis nagyjából annyi, mint a tavalyi ajándékkal teli táskánk. És mi van, ha ez a 100 db táska is elfogy? (Oké, legyünk pozitívak!) Ebben az esetben az Exkluzív anyuci táskáink közül rejtünk egyet a borítékba, és szintén küldjük mellé levélben az online kuponokat.

A 2018-as Anyák napi akciónkban részt vevő felajánlók:

    

    

    

    

    
    

    

 Vasné Harsányi Mária online networker