Röviden az adatvédelemről

A webáruházban a vásárlás, illetve a hírlevélre való feliratkozás regisztrációhoz kötött, melynek során meg kell adnod a neved és elérhetőséged. A regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy adataid a Cseppke-divat Bt. adatbázisába kerüljenek, és hogy azokat az esetleges tiltó nyilatkozatod kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a webáruházban történő vásárlás lebonyolítására, míg külön feliratkozás esetén hírlevélküldés és a termékek értékesítésével kapcsolatos marketing tevékenysége céljából felhasználhassa.
A regisztrációval, illetve feliratkozással a hírlevélre tudomásul veszed, hogy az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi előírások betartásával, a Cseppke – Babák és gyermekek webáruházát üzemeltető Cseppke-divat Bt. kezeli és dolgozza fel.

A Cseppke Mesekönyvek megrendelése esetén adataidat a gördülékenyebb kiszolgálás érdekében továbbítjuk a terméket legyártó PrimeRate Kft. felé is. Ezt a megrendelésed elküldsével egyidőben az Általános Szerződési és Felhasználás Feltételek elfogadásával egyidejűleg jóváhagyod. Adataid törlését a PrimeRate Kft. rendszeréből a későbbiekben a gyártó cégtől kérheted.

Az Adatvédelemről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt lévő Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.