Valentin-napi gigaakció - 2022!

Valentin-napi gigaakció - 2022!

- Kategóriák: Blog , Termékeinkről

Mivel nem nagyon szívleljük a Valentin-napot, idén is elhatároztuk, hogy legalább Nektek, vásárlóinknak emlékezetessé tesszük, és az eddigi legnagyobb Cseppke kedvezménnyel lepünk meg Titeket.

2022. február 14-én és 15-én, ha kettő vagy több hálózsákot rendelsz, 20%-kal kevesebbet kell fizetned értük.

Sőt!

Ha ugyanezeken a napokon betérsz a Cseppkeségekbe (V. Arany János u. 7.) és kettő vagy több hálózsákot vásárolsz, szintén 20%-kal kell kevesebbet fizetned értük.

A zsákocskáknak sem méretben, sem fazonban, sem színben, sem vastagságban nem kell megegyezniük, Igen, lehet az egyik tipegőhálózsák, a másik pedig babahálózsák, ahogyan az sem számít, hogy ugyanabban a megrendelésben egy téli és egy nyári vastagságú zsákocskát igényelsz, de az sem, hogy milyen minta díszíti.

Tehát itt a remek alkalom, hogy bevásárolj a jövő szezonra! Vagy ha ikreid vannak vagy több csemetéd van, akkor végre kedvezményesen tudsz vásárolni az összes lurkónak egyszerre! Akkor se keseredj el, ha egy gyermeked van és nincs szükséged több zsákra! Álljatok össze egy barátnőddel és rendeljetek együtt! (De kérünk, ilyenkor minden esetben csak olyan vevőtársat válassz, akiben maximálisan megbízol, nehogy rosszabbul járj, mintha egyedül rendeltél volna.) 

Felhívjuk a figyelmed, hogy az ajánlatunk kizárólag Valentin-napon és a párján, tehát 2022. február 14. hétfőn 0 órától 2022. február 15. kedden 24 óráig érvényes (üzletünkben pedig mindkét napon 10 és 18 óra között), és ha egy megrendelés vagy vásárlás során mondjuk 2 db hálózsák van, de mellette bármilyen más kategóriába tartozó terméket is beszerzel, pl: egy könyvet, az "egyedülálló" termékre nem vonatkozik a kedvezmény. Ugyanakkor, ha három darab zsákocskát rendelsz vagy veszel, természetesen mindhárom termék árából levonódik a kedvezmény, ettől válik az ajánlatunk mégis csak páratlanná.

Webáruházunkban a kedvezmény összegét még a megrendelés beküldése előtt, már a kosárban is láthatod. 

A kedvezmény egyéb kedvezményekkel, így például a Törzsvásárlói kedvezménnyel nem összevonható.

Elállás esetén, ha az akciós kedvezményre jogosító feltételek az elállás miatt meghiúsulnak, úgy a vevő köteles a kapott kedvezményt visszafizetni, illetve azt a Cseppke jogosult visszatartani.

Őszintén reméljük, hogy Valentin-napi akciónk örömödre szolgál, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy házas, egy vagy két gyermekes, ikres vagy nagycsaládos vagy.

Szeretettel:

Cseppke csapat