Újratervezés? Simán!

Újratervezés? Simán!

- Kategóriák: Cápák között

A járványhelyzet rengeteg ember életét, megélhetését nehezítette meg, valakinek csak kismértékben, ám sokaknak teljesen keresztbe húzta a számításait.

Mi - sokakkal ellentétben - egyáltalán nem panaszkodhatunk. Nyilván ebben óriási szerepet játszik, hogy mi eleve a webre építettük az üzletünket, ami ebben a feszült helyzetben kifejezetten előnyösnek bizonyult.

Persze-persze, a Szabinával való együttműködésünk alapjául szolgáló külföldi terjeszkedés most eléggé viszontagságos lenne, de a műsor felvétele óta sok minden kiderült még. Például, hogy nem feltétlenül a külföldi piac a cél, hanem sokkal inkább a fejlődés, a másként gondolkodás, a merészebb tervezés és átgondoltabb megvalósítás. És ezek mindegyike tökéletesen megvalósíthatók itthon is. 

Ebben a videóban erről is beszélünk.

Ám, ami sokkal érdekesebb és számunkra kedvesebb és hízelgőbb is, ahogy Szabina és Petya nyilatkozik  a Cseppkéről, a lehetőségekről, amelyeket ők láttak a márkában és a velünk való együttműködésben, és persze szó esik arról is, hogy Petya mit érez amiatt, hogy Szabina már a többedik üzletet csapta le a kezéről.

Jó kis videó, érdemes megnézni.

#cseppke #tipegőhálózsák #vállalkozónők #rtlklub #cápákközött #tomanszabina

Kapcsolódó írások