Tavaszi zsongás -  Szuperakció szupernyereménnyel

Tavaszi zsongás - Szuperakció szupernyereménnyel

- Kategóriák: Blog

Órák óta ülök a gép előtt, és próbálom megfogalmazni a Cseppke legújabb akciójának részleteit. A sok-sok idő ellenére mégsem tudok még belevágni, mert a bennem lévő kommunikációs szakember viaskodik a vállalkozó anyukával, aki komolyan nem hiszi el, hogy mindez vele, helyesebben az ő "kis" márkájával történik, és olyan nagynevű partnert készül épp bejelenteni, akiről álmodni sem mert eddig, nemhogy együttműködni vele. Szóval szétfeszít a büszkeség, hogy a Cseppke már ezt is tudja adni Nektek, Neked, hogy érezd, mennyire szeretünk. És bizony, ehhez nagynevű társakra is lelünk, akik örömmel (!!!!) bólintanak rá egy-egy ötletünkre. Tudom, hogy uncsi az ömlengés, de azt gondolom, a hála éppannyira fontos, mint a munka. Ez az érzés, amit most én érzek, a vegytiszta ÖRÖM, és ezt most meg kell élnem, ezért most - még mielőtt belevágnék az akció részleteinek kifejtésébe - elnyomok egy gigantikus hurrát. 

Hurrááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Most, hogy ezen túl vagyunk, (kösz, hogy végigszenvedted velem) csapjunk is bele!

Tavaszi fáradtság... Mi anyukák pontosan tudjuk, mi az. Persze, tudjuk, hogy mi a hajnali fáradtság egy átvirrasztott éjszaka után, a téli fáradtság a sötétben kelés és sötétben hazaérkezés révén, sőt, számunkra van nyári és őszi fáradtság is, hiszen nem igazán ismerjük a pihenést, mint olyat.

Ebben egyetértünk, ugye? Most mégis arra kérlek, koncentráljunk a tavaszi fáradtságra!

Vége van a télnek, testünk vitamintartalékai kiürültek, és valahogy újra "be kell rúgni a motort", új lendületet kell venni. Ám nemcsak nekünk van szükségünk valamiféle megújulásra, hanem gyermekünk ruhatárának is. Egy anyuka nyilván azt nézi, hogy mire van a gyermekének szüksége. Ezért általában ilyenkor bele is vág a kicsi ruhatárának megújításába, és mivel ez általában extra költségekkel jár, a saját pihenését, megújulását már félre is teszi.

Nos, mi úgy döntöttünk, hogy ebből elég! Ezért a Cseppke vásárlóit és törzsvásárlóit megajándékozzuk egy olyan kedvezménnyel, ami megkönnyíti a tavaszi/nyári darabok beszerzését.

2022. április 11-12-én

10%-kal olcsóbban vásárolhatsz 

a Cseppke webáruházban,

és ez a kedvezmény kivételesen összevonható a törzsvásárlói kedvezménnyel! Ez annyit jelent, hogy

a Cseppke törzsvásárlói 20% kedvezménnyel vásárolhatnak

hálózsákot, lengét, pizsit, sapit, mesekönyvet és bármit, amit a webáruházban találnak!  Sőt!

Az akciót kiterjesztjük a Cseppkeségekben kapható valamennyi Cseppke termékre is.


(Fontos! A kedvezmény nem vehető igénybe ajándékutalvány vásárlására és javítási szolgáltatásra.)

De idén nem állunk meg ennyinél, mert ahogy a felvezetőben is írtam, most az anyukák szükséges megújulására is szeretnénk figyelmet fordítani. És mivel minden anyuka a saját pihenésén spórol általában, nyereményjátékot is hirdetünk az akció ideje alatt vásárlóink között. Méghozzá egy nagyértékű, hiperszuper és még annál is fantasztikusabb nyereményért, bizony!!! Oké, nem csigázlak tovább! (Csigázlak, hihi, ez még nem jutott sosem az eszembe, pedig már évek óta bámulok egy kék csigát a monitoron.)

Azok között a vásárlóink között, akik 2022. április 11-12-én minimum 10 000 Ft értékben (a szállítási díjat nem beleszámítva) rendelnek a Cseppke webshopon vagy vásárolnak Cseppke terméket a Cseppkeségekben, kisorsolunk  

1 db 2 éjszakás családi pihenést a Kolping Hotelben ****superior

Nnnna, mit szóóólsz? Ezért érdemes a Cseppke vásárlást okosan beidőzíteni, igaz? Ismerd meg e fantasztikus nyeremény felajánlóját egy kicsit részletesebben is!

A Hévíz és Balaton szomszédságában található Kolping Hotel ****superior a család második otthona. Ahová minden évszakban jó megszökni, ahol szabadon tudunk töltekezni, együtt lenni. A 10 hektáros park minden szeglete élményt rejt. Játszóterek, trambulinok, pedálos gokart pálya, családi élményfürdő és többtermes játékbirodalom várja itt a családokat. Utóbbiban akár mosolygós óvónénikre is bízhatók a kicsik, így lopva egy kis időt magadra vagy pároddal közös kikapcsolódásra. Készen állsz az újabb a kihívásokra? Kihagyhatatlan: a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

A hotel weboldalát idekattintva, Facebook oldalát ittInsta elérhetőségét pedig idekattintva találod. 

Most pedig lássuk, hogy mit is tartalmaz a 2 éjszakás családi pihenés a Kolping Hotelben ****superior

A nyeremény 2 felnőtt és 2 kiskorú gyermek részére szól és beváltható 2022.12.23-ig a szálloda szabad kapacitásának függvényében kiemelt szezonon kívüli időszakban. Az érvényesség idejére eső kiemelt szezoni időszakok a következők: nyári szünidő 2022.06.15. - 2022.08.31., nemzeti és egyházi ünnepek, hosszú hétvégék; tavaszi – őszi - téli iskolaszünetek ideje.

A nyeremény tartalmazza a félpanziós ellátást, szállást, élményfürdő, szaunapark, fitness terem használatot, valamint a hotel által szervezett sport- és szabadidős programokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja szabadtéri játszóterekkel, kétszintes beltéri játszóházzal, tartalmas programokkal.

A csomagokban benne foglalt szolgáltatások részletes listája a szálloda weboldalán olvasható az Árak, ár tartalma menüpontban.  

A felajánlott nyeremény nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, fakultatív szolgáltatásokat (pl. kozmetika, masszázs, Bobo Fun Park, stb.) és az idegenforgalmi adót.

A nyeremény sorsolása és a győztes kihidetése:

2022. április 13. legkésőbb 20 óráig, a Cseppke Instagram és Facebook oldalán posztban. 

Most, hogy így végignézek ezen az ajánlaton, azt gondolom, eléggé pezsdítő, igaz? Nincs más hátra, mint írd be a dátumot a naptárodba, aztán április 11-12-én 

SPÓROLJ és NYERJ a CSEPPKÉVEL!