Szabina és mi

Szabina és mi

- Kategóriák: Cápák között

Sokat fontolgattam magamban, hogy hogyan szeretném bemutatni Szabinát, a Cseppke új befektetőjét, a Toman Diet márka megalkotóját és arcát. A rengeteg előttem tornyosuló feladat között ezt a cikket hagytam utoljára, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mit és hogyan írok róla.

Szerettem volna, hogy ez az írás méltó legyen hozzá, ahhoz a kedves, de határozott, okos és inspiráló nőhöz, akit a személyében az elmúlt rövidke idő alatt megismerhettünk. Nyilván -határoztam el magamban- bemutatom majd a hatalmas vállalkozását, a világraszóló terveit, a topmodell múltját, a határozott fellépését, a lényeglátó szemléletét és a mindezeket meghazudtoló közvetlenségét.

Ugyanakkor minderről még nem sokat tudok, csak amennyit az interneten fel tudok kutatni, ezért sokkal őszintébbnek gondoltam, ha csupán az eddigi benyomásainkat, a szimpátiát, a műsor alatti támogató nyitottságát, a kedvességét, közvetlenségét és irigylésre méltó kiállását ecsetelem.

Ám pont, mikor végre belefogtam volna az írásba, szembejött egy másik videó (ebben a cikkben nézheted meg), és azt kell mondjam, elolvadtam tőle. Ebben olyanokat mond, hogy ő szeretne a mi csapatunkhoz tartozni... és azt szerette volna, hogy mi őt vigyük haza...
Meg azt, hogy:
"Van az a ... közös...kémia talán (?)... ami az első 8 másodpercben kiderült."

Hát hogy lehet ilyen cuki? Most hogyan írjak róla értelmes mondatokat?

Kibabráltál velem, Szabina... 

Megpróbáltuk az érzéseinket, meglátásainkat videóba "önteni", de ez se sikerült túl magasztosra. Viszont őszintére annál inkább... Remélem, azért átjön a lényeg. Bírjuk Szabinát. Nagyon.

Kapcsolódó írások