Boldog szülinapot! - Jubileumi játéksorozat havonta 1-1 nyertessel

Boldog szülinapot! - Jubileumi játéksorozat havonta 1-1 nyertessel

- Kategóriák: Blog

Képzeld! Nyáron lesz 10 éve, hogy megnyitott a Cseppke webáruház! Őrület, ugye? Eldöntöttük hát, hogy idén megünnepeljük azt a több mint 60 000 családot, aki az elmúlt 10 esztendőben a Cseppke webáruházból rendelt.

Egy ilyen nagy ünnepnek pedig illik megadni a módját, és aki csak egy picit is ismer bennünket, tudja, hogy nem szűkölködünk sem az ötletekben, sem az ajándékozási kedvben.

A jubileumi évben minden egyes hónapban megajándékozunk egy Cseppkés kisgyermeket egy hálózsákkal.

Hogyan?

Úgy döntöttünk, hogy minden hónapban az adott hónapban a szülinapjukat ünneplő gyermekek indulhatnak a nyereményért. Minden hónap harmadik hetén 3 napig lesz megtalálható a nyereményjátékot hirdető Facebook poszt, amely alá hozzászólásban jelentkezhet az abban a hónapban szülinapot ünneplő gyermekkel játszó felnőtt.

Ez alól kivétel a január, hiszen mire megszületett ez az ötlet, addigra a január elszaladt. Lássuk, melyik hónap szülöttei mikor indulhatnak versenybe a zsákocskáért!

Januárban született gyermekek: február 20-22-ig 

Februári gyerekek: február 23-25-ig

Márciusi lurkók: március 20-22-ig

Áprilisi ünnepeltek: április 17-19-ig

Májusi kicsik: május 15-17-ig

Júniusi gyerekek: június 19-21-ig

Júliusi szülinaposok: július 17-19-ig

Augusztusi kölkök: augusztus 14-16-ig

Szeptemberi csöppségek: szeptember 18-20-ig

Októberi ünnepeltek: október 16-18-ig

Novemberben született gyermekek: november 13-15-ig

Decemberi kicsik: december 18-20-ig.


A nevezés egyetlen feltétele azon túl, hogy a gyermek az érintett hónapban ünnepelje szülinapját, az az, hogy a jelentkező felnőtt valaha vásárolt online valamit a Cseppke webáruházból.
Ha Te még nem tettél így, ne csüggedj, csak kattints és gyorsan rendelj valamit. Amint a vásárlás megtörténik, már Te is jogosult vagy a játékra!

A játék a Facebook oldalunkra kitett posztban zajlik majd.

Az aktuális nyereményjátékos poszt alá kell beírnod a következő szöveget (a januári gyerekek játékában pl): "Januári gyermekem van", ezzel már mindent meg is tettél, ami tőled telhető.

Már csak drukkolnod kell, mert a beküldők között a határidők lejárta után sorsolunk egy nyertest és több pótnyertest is, és csak a nyertesek esetében ellenőrizzük, hogy a kiírás valamennyi feltételének megfelelnek-e.
A webshopos vásárlást e-mail cím alapján ellenőrizzük vissza, a gyermek születésnapját pedig a lakcímkártyájával igazolhatja a szerencsés játékos. Ennek szellemében kérjük, hogy, ha nem a Te neveden volt megrendelésed a Cseppkétől, hanem például az egyik nagyszülő adta le, akkor ő legyen az is, aki benevezi gyermeked a játékba, mert nevezést csak digitálisan is visszakövethető vásárlótól tudunk elfogadni. 

A játék a Cseppke by MerinoGold és egyedileg gyártott termékekre nem vonatkozik.

Induljon hát a jubileumi nyereményjáték-sorozat, boldog szülinapot Cseppkés gyerekek!

Giret Fruzsi, alapító