Mondj egy mesét egy Cseppkéért! - Cseppke

Mondj egy mesét egy Cseppkéért!

Megjelent: 2017-10-11 21:16:54
Kategóriák: Cseppke blog

Mondj egy mesét egy Cseppkéért!

FRISSÍTÉS: Az első körben továbbjutott meséket ITT TALÁLOD, a szavazásra pedig 2017. november 30-án éjfélig van lehetőséged! :)

Azok, akik már ismernek minket, jól tudják, hogy számunkra a vállalkozás nem csupán csak azt jelenti, hogy vannak termékek, amiket értékesíteni szeretnénk. Sokkal inkább azt, hogy van egy nehézség, az éjszakai takargatás problémája, ami a szülőknek álmatlan éjszakákat okoz, ami kialvatlanságot okoz, ami fáradtságot okoz, ami kevesebb türelmet okoz, Így nem elég, hogy a kicsi megfázik, még anyuka és apuka is fáradt és ideges. Tehát meg kell oldani ezt a problémát.

Mi ezen vagyunk évek óta. És akik ismernek minket, azt is tudják jól, hogy nem csak termékeket gyártunk a probléma megoldására, de szakértőket is megszólaltatunk a weboldalunkon, hogy adjanak tanácsokat a témakörben. Emellett meséket is írunk a termékekhez (szintén szakértői véleményezés mellett), amik egyrészt az esti rutint is segítik, gördülékenyebbé teszik az altatás folyamatát, és nem mellékesen segítenek megszerettetni a gyerekekkel azokat a figurákat, amik a zsákocskáinkon szerepelnek. Így végső soron megkönnyítik a szülőknek a termékek elfogadtatását a kicsikkel.

Történt azonban, hogy idén ősszel bevezettük új kollekciónkat, a „csilivili” zsákocskákat. Ám az ezeken szereplő figurák egyikének sem volt még időnk mesét írni. Mi pedig hó ide, hó oda, nagyon, de nagyon el vagyunk „havazva”, mégis úgy gondoljuk, hogy nem járja, hogy ezekhez a zsákocskákhoz nincs még mese. Ezért most ünnepélyesen meghirdetjük a

Álommesék

elnevezésű meseíró pályázatunkat a következő feltételekkel.

Kérjük, hogy írj egy mesét az alábbi 5 figura egyikéhez:

panda, róka, egyszarvú, autó, vonat

A történet 3-5 éves gyerekeknek szóljon és az Általad választott figurához kapcsolódjon. Legyen benne kaland, fordulat, a korosztályt érdeklő, életkornak megfelelő problémafelvetés, a végén pedig megoldás és tanulság. (Kattints ide, és nézd meg, milyen meséket írtunk mi eddig!)

A mese terjedelme 1 db A/4-es oldalnyi legyen, tehát körülbelül 3000 leütés, szóközökkel együtt.

Aztán ha kész vagy, küldd el a történeted legkésőbb 2017. november 15. éjfélig a mese@cseppke.hu e-mail címre nekünk. Mi, a Cseppke anyukái leszünk az előzsűri, mintánként kiválasztunk 3-3 mesét, amiket igazán szeretünk. Ezeket a történeteket megosztjuk a Cseppkés anyucik között is, akik a 15 előválogatott mese közül szavazással kiválasztanak egy közönségdíjas pályaművet.

Mi pedig a pályázat szakértője és egyben védnöke, dr. Árvainé Koczok Márta tanácsadó szakpszichológus segítségével mintánként kiválasztjuk azt az egy-egy mesét, amelyek a verseny után kikerülnek a Cseppke mesék közé a weboldalunkra, hogy sok-sok kisgyereknek segítsenek elaludni a Cseppkéjükben.

Nyeremények:

Az öt győztes mese írója, valamint a közönségszavazás győztese 1-1 db tetszőleges színű, fazonú, vastagságú Cseppke hálózsákkal gazdagodik.

A játék ütemezése:

Pályázatok benyújtásának határideje: 2017. november 15. éjfél

Előzsűrizés, a 15 szavazásra bocsájtott mese kiválasztása: 2017. november 25. éjfél

Közönségszavazás: 2017. november 26.-2017. november 30.

Eredményhirdetés: 2017. december 1.

 

A zsűri tagjai:

Laár Györgyi – jelmeztervező, illusztrátor, a Cseppke Webáruház tulajdonosa

Giret Fruzsi – reklámszövegíró, blogger, a Cseppke Webáruház tulajdonosa

dr. Árvainé Koczok Márta tanácsadó szakpszichológus, a Ne szorongj! honlap szakértője

 

Apróbetűs részek:

Egy pályázó több mesével is indulhat. Amennyiben a közönségszavazást megnyerő szerző a zsűri szerint is megnyeri valamelyik kategóriát, úgy ő két hálózsák boldog tulajdonosa lesz, és ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha több figura esetén is ugyanazon szerző meséi bizonyulnak a legjobbnak.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Szerzői jogok: A szerző a pályázaton való indulással beleegyezik abba, hogy a beküldött írás szerzői jogait átruházza a Cseppke-divat Bt-re, így azok külön díjazás nélkül megjelenhetnek a Cseppke által használt médiafelületeken, esetleg a későbbiek során nyomtatásban, vagy hanghordozón.

A szerző továbbá beleegyezik abba, hogy szükség esetén a szöveget módosíthassuk, lerövidíthessük, részleteit kiemelhessük, szabadon illusztrálhassuk.

Oszd meg másokkal is!