Miért válaszd a Cseppke tipegőhálózsákot?

- Kategóriák: Termékeinkről

Miért válaszd a Cseppke tipegő hálózsákot?

2014 óta sokat változott a világ. Akkor még azon dolgoztunk, hogy minél több anyukával megismertessük a tipegőhálózsákok előnyeit, és így lehetővé tegyük a számukra, hogy az éjszakákat alvással és ne gyermekük folyamatos takargatásával töltsék. Mára a Cseppke zsákok praktikuma már nem kérdés. Sokkal inkább az vált azzá, hogy az olcsóbb és gyakran silányabb másolatok helyett miért  érdemes mégis a Cseppkét választani.

Ez az eredeti.Ez az eredeti 2014-ben, az első Cseppke zsák piacra kerülésekor még egyetlen tipegőhálózsák sem volt kapható Magyarországon. A magyar anyukákkal mi ismertettük meg ezek előnyeit, és bár a lábkidugós hálózsák köztudottan nem a mi találmányunk, de a nemzetközi piacon akkor már kapható hasonló termékeket egy kisgyereköltöztetési szakértő anyuka javaslatára mi gondoltuk tovább. Így a tipegőlyukak végén található kamásli abszolút a saját fejlesztésünk, amely védi a kicsi lábát a hidegtől, egykönnyen nem lerúgható alvás közben úgy, mint a zokni, s mindemellett azt is megakadályozza, hogy a zsákocska felcsússzon vagy megtekeredjen a gyermek testén. Termékeinket a márka fennállása óta folyamatosan fejlesztjük, és a vásárlói visszajelzéseket alapul véve tökéletesítjük. 

Óriási figura Óriási figuragondoskodik róla, hogy a zsákocskát a „kisfőnök”, tehát gyermeked is könnyebben megszeresse. Ennek köszönhető, hogy a Cseppke hálózsákot a gyerekek 98%-a szívesen felpróbálja és első látásra elfogadja. Nem mellesleg a figura segít azt az érzést erősíteni a gyermekben, hogy az éjszaka folyamán sem marad egyedül, hiszen őrzi az álmát és megvédi őt a sötétségtől vagy bármitől, ami félelmet kelt benne.

Mese.Mese. Minden egyes figurához, amely valamelyik zsákocskán szerepel egy gyermekpszichológus bevonásával, az általa megadott szakmai szempontok betartásával írtunk egy mesét, amit bármikor felolvashatsz a kicsinek, ezzel is erősítve a zsákhoz való kötődését vagy annak elfogadását. A mese emellett segíti az esti rutint, a szeretetteljes együttlét kialakítását, és az elalvás előtti elcsendesedést.

Hatalmas választék. 5 féle fazon, 4 féle vastagság, 4 kollekció, 22 féle minta teszi lehetővé, hogy a minden szempontból leginkább megfelelő zsákocskát választhasd ki. A figurák közül természetesen nem hiányozhat a kutyus és a cica sem, ugyanakkor különlegesebb állatkák, mint a zebra vagy az egyszarvú is választhatók, sőt a fiúk számára szerethető járművek és a lányoknak kedves csillámos figurák is elérhetőek. 

Hatalmas választék.

Magas minőség. Magas minőség.Alapanyagaink kizárólag Európai Uniós bizonyítvánnyal rendelkező, bababarát festékekkel készülnek, kifejezetten a termékeinkhez kikevert színekből. A színek tartósságát folyamatosan teszteljük, az állatkák és a csúszásgátló talpak pedig szupertartós szitatechnikával kerülnek a zsákocskákra. Arra is figyelünk, hogy hazai gyártók termékeit részesítsük előnyben, így pamut anyagainkat magyarországi kötödékkel és festödével készíttetjük.

Egyedi design Egyedi design.A Cseppke zsákokat úgy terveztük meg, hogy minden egyes részletük passzoljon a mellrész mintájához és persze illeszkedjenek egymáshoz is. A zsákok alapvető motívuma minden esetben a szerethető figura, ami Laár Györgyi ruhatervező és illusztrátor munkáját dicséri.


Minden részletre kiterjedő odafigyelés.Minden részletre kiterjedő odafigyelés.Kiindulva a mintából, az ehhez illeszkedő anyagok megtervezésén, legyártásán keresztül, a cipzárokon, cipzárvédő fülecskéken és patenteken, a lábköznél lévő rugalmas és ezért a nyúzást jobban bíró varráson át egészen a csúszásgátló színéig és a belső címke vicces szövegezéséig, a Cseppke zsákok minden apró részlete gondosan kidolgozott és kivitelezett, és mind-mind viselőjük kényelmét, örömét, az esték vidámságát, valamint az éjszaka nyugalmát szolgálja.

Garanciális javítás. Garanciális javítás.Egy-egy hibás alkatrész, gyártási malőr sajnos minden körültekintésünk mellett is becsúszik néha. Ám számunkra, sem mint anyukák, sem mint a márka megálmodói számára, a Cseppke által képviselt magas minőségbe ez nem fér bele. Ezért a minőségileg kifogásolható termékeket – amennyiben a csökkent minőség valóban a mi hibánkból ered - minden esetben saját költségen javítjuk. Tőled csak egy kis türelmet kérünk, amíg nélkülözöd a zsákocskát.

Nem garanciális javításA használat során megfáradt zsákot is szívesen javítjuk azért, hogy a kistesó is használhassa még. Ebben az esetben a postaköltséget és esetleges plusz anyagok költségét Neked kell állnod, de egy megújult zsákocskád lesz az eredeti ár töredékéért.

Csúszásgátló

Csúszásgátló. Prémiumtermékeinken a kamáslira nyomott csúszásgátló fokozza a zsákocska biztonságosságát, emellett a kamásli tartósságát.

Gyors és figyelmes kiszolgálás Telefonon és e-mailben is szívesen és készségesen válaszolunk kérdéseidre, és segítünk abban, hogy valóban a legmegfelelőbb terméket válaszd. A megrendelés folyamatában végig részletesen tájékoztatunk arról, hogy a megrendelésed éppen milyen státuszban van. Sőt, akkor sem engedjük el a kezed, amikor már feladtuk a terméked. Ha a csomagod nem érkezik meg időben, mi utánanézünk, és ha kell, intézkedünk is a futárszolgálatnál.

Folyamatosan bővülő raktárkészlet. Raktáron lévő termékeink körét igyekszünk mindenkor olyan mértékben bővíteni, hogy Neked a lehető legkevesebbet kelljen várnod a kiválasztott zsákocskára. Ez ideális (és legtöbb) esetben: semmi. Vagyis általában majdnem minden termékünkből van a készletünkön. 


Törzsvásárlói kedvezmény.Bármilyen furán hangzik, de mi a Törzsvásárlói kedvezmény.vevőinkre nem úgy tekintünk, mint „átlagos vásárlókra”, hanem már az első alkalommal is szülőket, nagyszülőket látunk bennük, akik ugyanarra a problémára keresnek megoldást, amivel anyuka lévén mi is szembesültünk nap mint nap, mielőtt rátaláltunk volna a megoldásra. Nem csoda hát, hogy a második alkalommal, amikor elégedetten visszatérnek hozzánk, már kedves ismerősként köszöntjük őket újra, és a harmadik vásárlástól pedig egy örökös törzsvásárlói kedvezménnyel háláljuk meg nekik a Cseppke márka iránti hűségüket.