Mi a csuda az a pitch?

Mi a csuda az a pitch?

- Kategóriák: Cápák között

Az ember sok-sok csiszolgatás, ismétlés és házi próba után úgy véli, hogy a mondandója készen van. Megérkezik a stúdióba, hogy végre megmérettessen a Cápák között.

A folyosón állva tudja, hogy az ajtó mögött, szemben vele ott ül az öt híres és sikeres vállalkozó, aki két másodperc alatt simán kiszámolja, hogy mennyit ér vagy éppen nem ér egy cég, egy termék, egy álom. Bármikor képesek valami olyat kérdezni, amiből az ember csak a mondatvégi írásjelet érti, és ez a kérdőjel egy röpke metamorfózissal kínos töprengéssé alakul át arcán. Tudja ezt ő is, így előzetesen igyekszik minden kérdésre felkészülni, de természetesen valamennyi adat, érv és ok-okozati összefüggés elillan a fejéből abban a másodpercben, amikor kinyílik az a bizonyos ajtó. 

A kishal pedig, belépve a stúdióba egy kicsit a szőnyeg szélére van állítva, egy kicsit átsuhan a gondolatain az érettségi vizsga kényelmetlen emléke is, és neki ebben az izzasztó helyzetben fesztelenül és lazán elő kell adnia a cápáknak, hogy ki ő és hogy miért is jött. Nos, ez a pitch.

A mi pitchünk ilyen volt. Ennél egy kicsit hosszabban meséltünk a termékeinkről, arról, hogy mit tud a tipegőhálózsák és hogy mire jó a kamásli, de a műsorba sajnos nem fért bele. Sebaj. Azért jó kis pitch lett. A végeredményt tekintve pont tökéletes.

#cseppke #tipegőhálózsák #vállalkozónők #rtlklub #cápákközött #tomanszabina

Kapcsolódó írások