Karácsonyi ajándék tőlünk Neked

Karácsonyi ajándék tőlünk Neked

- Kategóriák: Blog

A karácsonyi ajándékozás a világon a legjobb dolog. Feltéve, hogy van kit megajándékozni, van miből megajándékozni, van ajándékötlet, van idő beszerezni azt, aztán jut idő a csomagolóanyag beszerzésére is, a csomagolásra is, és az ajándékkísérő kártyácskák minél személyesebb megírására is. Feltéve, hogy vannak kártyácskák.

A mi saját tapasztalatunk, hogy a kártyácskák beszerzése az egyik legkörülményesebb dolog, amit az ember halogat, mert vagy nem tudja még, hogy milyen lesz a csomagolása, és ezért azt sem, hogy milyen kártyácska kéne, vagy nincs pont olyan, ami menne a csomagoláshoz, vagy eleve iszonyat randa a kártyácska, amit kapni lehet épp. Ezért csak tolja, tolja az ember, aztán a végén ott áll 24-dikén a becsomagolt ajándékokkal, és rádöbben, hogy a kártyákat jól elfelejtette.

Ahogy mindig, ebben a problémában is csupán a megoldandó feladatot látjuk, és úgy döntöttünk, hogy egyetlen "Cseppkés" anyuci sem járhat úgy, mint ahogy a fent említett példában ecseteltük és többször velünk is megtörtént. Így hát Györgyi ismét nagyot alkotott, és megszületett 8 különböző Cseppkés karácsonyi üdvözlőkártya-design, amit most sok szeretettel megosztunk Veled is. Teljesen ingyen. Ajándékba. Akkor is, ha nem vagy Cseppkés. Csak úgy. Szeretetből.

Lássuk tehát a teendőket december 24-dikén a rémületet követő első pillanatban, amikor rádöbbensz, hogy elfelejtetted a karácsonyi kísérőkártyákat.

0. Jusson eszedbe, hogy a Cseppke gondolt erre az esetre és van megoldás!

1. Kattints ide, és új oldalon megnyílik egy pdf, amin a kártyácskák sorakoznak.

2. Nyomtasd ki a rajzot színes tintasugaras vagy lézernyomtatóval,  lehetőleg fehér műszaki rajzlapra!

3. Vágd körbe a kártyákat a jelölések mentén (a keresztek a vágott, a függőleges vonalak a hajtott éleket jelölik). Ennek  legegyszerűbb módja, ha vonalzó mentén végighúzol egy pengés vágókést (azaz sniccert), de az olló is megteszi... ebben az esetben érdemes előtte vonalzó segítségével, ceruzával összekötni a kereszteket.

4. A szép hajtási élekhez finoman húzd végig a sniccert a függőleges vonalak mentén úgy, hogy csak karcold, de ne vágd át a papírt!

5. Hajtsd félbe a kártyákat és lyukaszd át a hátoldalon található kis fekete pöttynél (használhatsz irodai lyukasztót vagy simán egy kisolló hegyét), végül ebbe a lyukba fűzz díszzsinórt!


Megható üzenetekkel kísért, csodás ajándékokkal kifejezett, szeretetben bővelkedő karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Fruzsi, Györgyi és a Cseppke csapat!